Ajankohtaista

Kaakkurin liikekeskus on oiva esimerkki Tekovan tavasta toimia

16/11/2023
Kaakkurin liikekeskus.

Oulun Kaakkuriin nouseva upea 9000 m2 liikekiinteistö on saavuttanut harjakorkeutensa, jota juhlistettiin harjannostajaisilla. Keskeiselle paikalle nouseva liikekiinteistö tarjoaa tilat ensi keväänä useammalle valtakunnalliselle ketjuliikkeelle . Projektin tilaaja on Evli-Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoima kiinteistökehitysrahasto. KVR-urakoitsijana toimii Tekova Pohjois-Suomi Oy, joka on osa valtakunnallisesti rakentavaa Tekova-konsernia.

Evlin salkunhoitaja Panu Jantunen piti tilaisuudessa avajaispuheen, jossa korosti Tekovan erottuvaa toimintamallia ja tekemistä. ”Pitkään työstetty hanke lähti kunnolla käyntiin Tekovan myötä. Tekova toi pöytään kustannustehokkaan ratkaisumallin, jonka keskiössä oli laadukas suunnittelu”, Jantunen kiittää.

Valmista maalikuussa 2024

Liikekeskukseen myymälänsä  tuovat Rusta, Lager 157, Stadium Outlet, Dogman ja Clas Ohlson pääsevät täyttämään hyllyjään maaliskuun 2024 loppupuolella. Liikekeskuksen on määrä avautua huhtikuussa 2024. Projekti on edennyt aikataulussaan.

”Tämä on ollut jo tähän mennessä kaikin puolin erinomainen projekti. Rakenteilla olevasta kiinteistöstä tulee tyylikäs ja teknisiltä ominaisuuksiltaan laadukas, tilaajalleen ja käyttäjille räätälöity tuote. Hyvin hoidettu projektinjohto ja monipuolinen viestintä toimijoiden kesken ovat nostaneet yhteishengen ja tekemisen meiningin huippuunsa. Olemme tästä kaikesta todella ylpeitä”, Tekova Pohjois-Suomi Oy:n aluejohtaja Pekka Heikkilä kertoo.

Erinomainen esimerkki toimitilarakentamisen modernista toteuttamistavasta

Tekovan ydinosaamista ovat asiakkaalle räätälöidyt toimitilat. Kaakkurin liikekeskus on tästä erinomainen esimerkki. Tyypillisesti toimitilat toteutetaan annetun viitesuunnitelman pohjalta. Tekova on toiminut koko historiansa ajan toisin. Tekova laatii asiakkaalle oman suunnitelmansa, jota ohjaa ensisijaisesti asiakkaan tarve ja toiveet sekä laadukas rakentaminen kustannustehokkaasti. Tekovan oma rakennusalan huippuammattilaisista koostuva suunnitteluosasto loi hiotulla prosessillaan näin myös Kaakkurin liikekeskuksen ratkaisun.

”Tilaaja ja loppukäyttäjät saavat siis juuri heille räätälöidyn tuotteen. Kun käyttötarkoitus ohjaa toimintaa, on prosessissa myös oivalluttavia hetkiä, jotka luovat lopputulosta silmällä pitäen lisäarvoa. Tämän vuoksi Tekova on erinomainen kumppani liiketilarakentamiseenniin yksittäisissä liikekeskushankkeissa kuin ketjuliiketoiminnan valtakunnallisissa tilatarpeissa. Sama, yhteistyössä suunniteltu laadukas tila, on mahdollista toteuttaa minne päin tahansa koko Suomen kattavan toimintamme ansiosta”, Tekova-konsernin  toimitusjohtaja Jaakko Heikkilä sanoo.

”Esittämämme ratkaisut ja alkuperäisestä poikkeavat suunnitelmat perustellaan hyvin ja näkemyksellisesti läpi koko projektin. Olennaista on tiivis kommunikointi ja viestintä tilaajan, loppukäyttäjien ja viranomaistahojen kanssa. Näin varmistetaan yhteistoiminnan sujuvuus ja korkeatasoinen asiakaskokemus, joka on koko oman toimintamme kärkiohjureita” Jaakko Heikkilä kertoo.