Voit valita sinulle sopivan tilan edulliseen hintaan yrityksesi värityksillä ja logolla. Voimme räätälöidä edullisilla rakentamisratkaisuilla juuri teille sopivat toimitilat. Hyvin suunnitellut ja toteutetut toimitilat mahdollistavat yrityksesi liiketoiminnan vuosikymmenten ajaksi.

Kohteissamme käytetään hyviksi ja laadukkaiksi todettuja materiaaleja ja rakenneratkaisuja. Liimapuu runko ja kattopalkit, suurkattoelementti pulpetti- tai harjakatolla ja peltisandwich elementtiseinät ovat vakiotoimituksessamme. Värityksen ja ulkoasun saat päättää arkkitehtimme kanssa itse.

Näyttää hyvältä ulospäin

Tilasta saadaan yksilöllinen, kun pääsisäänkäyntiä korostetaan yritykseksi väreillä ja logoilla. Valittavanasi on myös erilaisia kutsuvia sisäänkäyntejä ja ovia, portteja ja katoksia lisävarusteineen

Perusasiat ovat kunnossa

Toimitilasi perustus on joko maanvarainen tai paalutettu, rakenne joko lämmin tai puolilämmin. Runko on vakio (liimapuu), kattosi on yksilappeinen pulpettikatto tai loiva harjakatto. Seinäelementit ovat vakio (peltisandwich), mutta värin päätät itse. Ammattilaisemme avustuksella, tietenkin.

Sisällä on hyvä olla

Suunnitellaan toimitilasi alusta alkaen palvelemaan yrityksesi tarpeita niin rakenteiltaan kuin pinnoiltaankin – tehdään tilasta sellainen, jossa sekä työntekijöillä että asiakkailla on hyvä olla. Kaikkiin malleihimme kuuluvat toimisto-, tauko- ja sosiaalitilat.

Myymälätilat

Kysy lisää myymälätiloista.

Kysy lisää

Tuotantotilat

Kysy lisää tuotantotiloista.

Kysy lisää

Varastotilat

Kysy lisää varastotiloista.

Kysy lisää

Kiinteistökehitys

Kysy lisää kiinteistökehityksestä.

Kysy lisää
Ota yhteyttä