Ajankohtaista

Raisioon tulee uusia kaupallisia toimijoita – Tekova toteuttaa noin 10 000 neliöä käsittävän KOy Raision Avinnon

5/10/2022

Raision seudulla palvelutarjonta laajenee, kun kesällä valmistuneen PDL Center Raision yhteyteen toteutetaan noin 7000 neliötä käsittävä, liiketiloja sisältävä laajennus. Koko hankkeen omistajina ja rakennuttajina toimivat Sukari Konserni ja Virtanen yhtiöt. Tekova vastaa hankkeen KVR-urakasta.

”Hanke on edennyt tähän asti hyvin. Meillä on Tekovan kanssa historiaa jo pidemmältä aikaa, sillä Tekova on toteuttanut myös muita kohteitamme.  Tykkäämme, että asiat etenevät ripeästi ja joustavasti, joten siinä suhteessa olemme Tekovan kanssa samanlaisia ja he sopivat hyvin kumppaniksemme.” Kertoo Sukari Konsernin toimitusjohtaja Tuomas Henttula.

Rakenteilla olevan laajennuksen myötä Raision palvelutarjonta kasvaa entuudestaan. Yksi laajennusosan käyttäjistä tulee olemaan ruotsalaiseen tavarataloketjuun kuuluva Jula. ”Jula on täysin uusi toimija Varsinais-Suomen alueella, joten uskomme että kiinnostus heitä kohtaan toimii myös liikekeskuksen vetonaulana.” Henttula sanoo.

Jula on koko Suomen näkökulmasta verrattain uusi toimija, sillä Raisioon avautuva liike on yhtiön toinen liike Suomessa. Kahden edellä mainitun yrityksen lisäksi laajennusosaan tulee tilat kolmelle muulle käyttäjälle.

Tekovan näkökulmasta Raision Avinto on iso ja mielenkiintoinen hanke. Kokonaisuus on yhteensä noin 10 000 kerrosneliömetriä käsittäen PDL Centerin ja nyt rakenteilla olevan laajennusosan. Arvion mukaan kohteen valmistujaisia päästään pitämään maaliskuussa 2023.

Oheiset kuvat ovat havainnekuvia rakenteilla olevasta laajennuksesta sekä kesällä valmistuneesta PDL Centeristä.