Referenssit

Pretec Finland Oy

Kirkkonummi

Toimeksianto

Pääsääntöisesti kalliolujituksen ja rakennusteollisuuden metallikiinnitysosien parissa toimiva Pretec Finland Oy tarvitsi uudet varasto- ja tuotantotilat Kirkkonummelle.

Projektityyppi:
KVR-urakka
Käyttötarkoitus:
Varasto- ja tuotantotila
Sijainti:
Killatie 12, 02420 Jorvas
Valmistumisvuosi:
2020
Koko:
2100 m2
Toteutimme Kirkkonummelle 2100 k-m² sisältävän varasto- ja tuotantotilan kalliolujitusten sekä rakenneteollisuuden metallikiinnitysosion parissa työskentelevälle Pretec Finland Oy:lle.

Hanke toteutettiin KVR-urakkana, eli Tekova hoiti kohteen rakentamisen aina luonnossuunnittelusta hankkeen valmistumiseen, hoitaen myös viranomaisyhteistyön. Hankkeen rakennusaika oli 7 kuukautta.

Asiakkaan toiveesta kohteen suunnitteluvaiheessa kiinnitettiin erityistä huomiota betonipilarien kokoon sekä lattian kantavuuteen mm. varastohyllyjä varten. Lisäksi kohteeseen toteutettiin henkilöstölle sosiaali- ja taukotilat toimisto- ja neuvotteluhuoneineen.

Kohteen kantavana rakenteena toimii betonipilarit ja TT-laatat. Lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö. Lattian kantavuus on 30 kN/m². Tontin koko on 7300 m², josta valtaosa asfaltoitiin. Lisäksi pihalle rakennettiin erillinen kylmä varastokatos, joka on kooltaan 65 m².