Referenssit

Saka & Gigantti

Järvenpää

Kehittämämme hanke

Suomen suurin kodinelektroniikkaketju Gigantti sekä vaihtoautojen jälleenmyyjä Saka halusivat laajentaa toimintaansa Järvenpäähän. Tähän tarpeeseen he etsivät uusia tiloja.

Projektityyppi:
Hankekehitys
Käyttötarkoitus:
Liiketila
Sijainti:
Diggarinkatu 12, 04420 Järvenpää
Valmistumisvuosi:
2020
Toteutimme autoliike Sakalle ja muun muassa elektroniikkaa ja kodinkoneita myyvälle Gigantille uudet tilat Järvenpäähän. Kohde toteutettiin tontin hankinnasta lähtien ja sen suunnittelussa sekä toteutuksessa oli tärkeää huomioida molempien yritysten erityistarpeet sekä brändin mukainen toteutus.

Hankimme Järvenpäästä Ristinummen alueelta tontin, joka palvelee hyvin sekä Sakan että Gigantin tarpeita. Suunnittelimme hankkeen käyttäjien ja omistajan tarpeet huomioon ottaen ja rakensimme kohteen valmiiksi.

Kohde toteutettiin suomalaisesta liimapuurungosta ja lämmitysmuotona toimii ekologinen maalämpö. Kohteeseen toteutettiin jälkikäteen omalla rakennusluvalla SER-kierrätyskatos.

Tilat autoliikkeen tarpeisiin

Tekova on toteuttanut aikaisemminkin useita autoliikkeitä, joten Sakan tiloja suunnitellessa ja toteuttaessa pystyimme hyödyntämään aikaisempaa kokemusta. Sakan tilat toteutettiin heidän konseptinsa mukaisesti. Myös heidän tilassaan otettiin huomioon asiakkaan erityistarpeet ja kohteeseen toteutettiin kuvausalusta / -tila.

Konseptin mukaista rakentamista

Gigantille rakensimme heidän konseptinsa mukaisen myymälän. Suunnittelu- ja toteutusvaiheessa huomioitiin asiakkaan erityistarpeet kuten esimerkiksi murtosuojaus, valaistus, myymäläkalusteiden sähköistys ja Gigantin brändin mukainen sisustus.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Juho Kirstinä
Hankekehityspäällikkö, koko Suomi