Rakennusmestari Viljamaa aloittaa uudessa tehtävässään 1.11.2021. Tapio Viljamaalla on vankka, yli 20 vuoden kokemus toimitilarakentamisesta.

Viimeiset kuusi vuotta espoolainen on toiminut yrittäjänä, jossa hän on vastannut rakennustyömaiden projektinjohdosta, työpäällikön tehtävistä ja turvallisuuskoordinaatin toimeksiannoista.

Tekova Oy jatkaa vahvaa kasvuaan. Yhtiö on saavuttanut jo 50M€ liikevaihtotason, jonka lisäksi ensi vuoden näkymät toimitila- ja teollisuusrakentamisessa näyttävät hyviltä.

”Vaikka olemme nuori toimija markkinoilla, kasvumme on ollut voimakasta. Haluamme tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia ja sitä kautta arvoa niin työntekijöillemme, kumppaneillemme kuin lähellä oleville sidosryhmillemme”, toimitusjohtaja Ahti Junttila linjaa.

”On ilo päästä mukaan kehittämään ja tuottamaan uutta kasvuyhtiöön. Tekovassa halutaan selvästi panostaa myös lopputuotteen käytettävyyteen ja ekologisuuteen. Tuotannoissa ajatellaan asiakaslähtöisesti hankkeen ensi vaiheesta alkaen”, Viljamaa luonnehtii uutta haastettaan.

Tekova Oy on toimitila- ja teollisuusrakentamiseen erikoistunut keväällä 2018 toimintansa aloittanut liikekiinteistöjen hankekehittäjä.

 

Lisätiedot: Ahti Junttila, 040 772 6866 tai ahti.junttila@tekova.fi