Ajankohtaista

Tekova Keski-Suomi Oy on aloittanut toimintansa Jyväskylässä

14/2/2023

Tekova on koko valtakunnan käsittävä konserni, joka kehittää, rakentaa ja vuokraa kestäviä toimitiloja asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Tekova on erikoistunut selkeisiin liike-, toimi-, logistiikka- ja urheilutiloihin. Tekovalle on tärkeää, että toteutetut tilat mahdollistavat sen asiakkaita menestymään. Tekovan visio on olla valtakunnan tunnetuin ja halutuin kumppani, kiinnostavin työnantaja sekä kannattavin toimija.

Alueyhtiö Tekova Keski-Suomi Oy aloitti virallisesti toimintansa 1.1.2023

Keski-Suomen alueyhtiö sijaitsee Jyväskylässä ja yhtiön vetäjänä toimii aluejohtaja Juho Palokangas. Tiimi on kasattu jo pidemmän aikaa toisensa tunteneista tekijöistä, joten porukka onkin hitsautunut hyvin yhteen ja yhteishenki on loistava.

Tiimi on sopivan pieni, joten tiedonsiirto on helppoa ja kaikesta puhutaan avoimesti. Asiat käydään yhdessä läpi, ja näin saadaan nopeasti hyviä ratkaisuja aikaiseksi. Tämä onnistuu, kun toimistolla vallitsee rehellinen ja vilpitön ilmapiiri.

Joka perjantai tiimi pitää vapaamuotoisen viikkopalaverin, missä käydään läpi fiiliksiä, sekä katsotaan yhdessä konsernista tulevat viestit sekä toimintamallit. Samalla pureudutaan kriittisiin ajankohtaisiin asioihin ja tarvittaessa etsitään käsillä oleviin ongelmiin porukalla ratkaisut.

Keski-Suomen alueyhtiön tavoitteena on, että kaikki kohteet luovutetaan nollavirheluovutuksena!

Vaikka ydinporukka on pieni, tiimi pystyy toteuttamaan isompiakin hankkeita konsernin tuottamien tukipalveluiden ansiosta. Lisäksi muut alueyhtiöt mahdollistavat sen, että asiakkaita pystytään palvelemaan koko Suomen alueella. Asiakas saa halutessaan tilat Jyväskylään, tai esimerkiksi Vantaalle, asioiden saman myyjän kanssa.

Aktiivisen myynnin ansioista tulevaisuus näyttää hyvälle ja tavoitteena on saada Keski-Suomen alueelle tälle vuodelle useamman kohteen työt käyntiin. Henkilöstö on motivoitunutta ja uskoo tämän tavoitteen toteutumiseen.

Kuvassa Keski-Suomen tiimi aluejohtaja Juho Palokangas (vas.), tuotantojohtaja Mikko Syrjälä, tuotantoinsinööri Riku Remes ja vastaava työnjohtaja Juhana Kaipainen.

Lisätiedot