Ajankohtaista

Tekova on mukana kasvattamassa Keravan palveluntarjontaa

4/4/2023

Tekova on rakentanut jo useamman liike- ja toimitilan Keravalle, minkä lisäksi uusien hankkeiden rakentaminen on jo alkanut. Keravan rakennusvalvonta tuntee Tekovan toimintatavat ja yhteistyö on sujunut mutkattomasti.

Huomioimme käyttäjän tarpeet

Rustan uudet tilat Alikeravantiellä luovutetaan tilaajalle 17.4.2023. Hanke on kehitetty jo suunnitteluvaiheessa vastaamaan Rustan konseptia ja siten palvelemaan asiakkaitaan paremmin. Uuden tilan etuja ovat energiatehokkuuden sekä käyttöiän kasvattaminen.

Toteutamme tiloja uusille toimijoille

Rustan viereen samaan osoitteeseen Alikeravantielle on rakentumassa ruotsalaiseen tavarataloketjuun kuuluvan Julan uudet liiketilat. Tämä ruotsalainen perheyritys on tällä hetkellä yksi Pohjoismaiden suurimmista tee-se-itse-ketjuista, ja sen rantautumisen myötä Keravan palvelutarjonta laajenee entisestään.  Työmaalla paalutustyöt ovat käynnistyneet maaliskuun lopulla ja uusi tila valmistuu lokakuussa 2023.

Tekova aloittaa huhtikuussa myös XO Training Centerin uusien tilojen rakentamisen Keinukalliontielle. Tontin raivaustyöt ovat jo käynnissä ja kohde valmistuu 2024 tammikuussa.

Aikaisempia Tekovan rakentamia hankkeita Keravalla

Tekova on rakentanut Sortilantielle kolme hanketta vuosien 2020-2022 aikana. Nämä ovat HyXo Oy:n ja Saku-Tek Oy:n tuotanto- ja varastotilat, Tivoli Sariola Oy:n uudet huolto- ja toimitilat sekä Sokeva Oy:n toimitilat.

Kilpailukykyinen Kerava

Kerava on kasvava ja kehittyvä kaupunki, jonka etuna on sijainti Lahdentien ja poikittaisväylien läheisyydessä. Julkisen kulkuyhteyden toimivuuden takaavat Keravan ja Savion juna-asemat, jotka molemmat sijaitsevat pääradan varressa. Nämä mahdollistavat työvoiman sujuvan liikkuvuuden ja hyvät puitteet yritystoiminnalle.