Ajankohtaista

Tekova Pohjois-Suomi Oy:n toiminta on lähtenyt vahvasti käyntiin

22/3/2023

Alueyhtiö Tekova Pohjois-Suomi Oy aloitti virallisesti toimintansa 1.1.2023.

Pohjois-Suomen aluejohtajana toimii Pekka Heikkilä, yhtiön toimisto sijaitsee Kempeleessä ja samoissa tiloissa työskentelee myös osa Tekova-konsernin hankinta- ja suunnitteluorganisaatiosta. Kaikki ovat tunteneet toisensa jo pidemmän aikaa, joten yhteistyö on hioutunut saumattomaksi ja toimistolla vallitsee avoin luottamuksellinen ilmapiiri.
Pekka näkee, että Tekovan kaltaiselle ketterälle toimijalle on hyvinkin markkinarakoa Pohjois-Suomessa, sillä konserni pystyy tarjoamaan asiakkailleen kustannustehokkaasti toimitilaratkaisuja joko toteuttamalla hankkeen KVR-urakkana tai hankekehityksen kautta, jolloin asiakas voi tulla kohteeseen vuokralle.

Pekkaan voi olla yhteydessä matalallakin kynnyksellä, jos on tarvetta uusille toimitiloille. Tontti- ja hankeaihioita löytyy ja uusille asiakkaille on tarjolla useita eri vaihtoehtoja!

Alueyhtiön toiminta on alkanut vahvasti, maaliskuun puolivälissä käynnistyy toden teolla yksi Tekovan historian suurimmista hankkeista, kun Tekova Pohjois-Suomi Oy pääsee aloittamana Kaakkurin liikekeskuksen rakennustyöt. Liikekeskus tulee Ouluun näkyvälle sijainnille moottoritien varteen ja kohteeseen tulee liiketilat viidelle eri toimijalle. Käynnissä on myös Kempeleen Linnunradan työmaa, joka on jo sisärakennusvaiheessa, ja alueyhtiön porukka seuraa innolla projektin kulkua.

Alkuvuodesta Tekova sai tunnustusta Pohjois-Suomessa, kun jo valmistunut Tekovan toteuttama Padel-halli Hiukkavaarassa valittiin Arkkitehtuuria Oulussa 2018-2022 -kirjaan.

Lisätietoja

Pekka Heikkilä
Aluejohtaja, Pohjois-Suomi