Ajankohtaista

Tekova rakentaa Kerava-Sipoolle liikuntahallit

2/7/2024

Tekova Oy on valittu Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy toimesta Keravan ja Sipoon yhteisen liikuntahallihankkeen urakoitsijaksi. Hanke on merkittävä liikuntainvestointi alueelleen.

Liikuntahallien rakentaminen Keravan Keinukalliossa alkaa syksyllä ja hallien on tarkoitus olla käytössä 1.1.2026. Keravan kaupunki kertoo omassa tiedotteessaan, että Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy:n hallituksen puheenjohtaja Teppo Verronen on tyytyväinen, kun pitkään odotettu investointi saadaan vihdoin käynnistettyä.

Hallikokonaisuuteen kuuluu täysimittainen jalkapallohalli sekä lämmin yleisurheilu- ja sisäpelihalli, jossa on 200 metrin kiertävä juoksurata, yleisurheilun suorituspaikat, pelikentät, muut harjoittelualueet sekä molempia halleja palvelevat huoltotilat, joihin sisältyy muun muassa pukuhuoneet, vastaanotto ja tekniset tilat.

Tekovan historian suurin KVR-urakka

Tekova valikoitui urakoitsijaksi kilpailutuksen kautta, tarjouksia jätettiin määräaikaan mennessä kuusi kappaletta. Tekova oli kokonaistaloudellisesti kilpailukykyisin.

”Olemme todella tyytyväisiä siihen, että juuri Tekova voitti kilpailutuksen. Olemme seuranneet Tekovaa alueemme muissa hankkeissa ja saaneet Tekovasta positiivisia suosituksia”, Verronen kertoo

Myös Tekovalla ollaan hankkeesta tyytyväisiä. ”Olemme erittäin ylpeitä tästä hankkeesta ja odotamme innolla yhteistyötä Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy:n kanssa. Hanke on tähänastisen historiamme suurin, mikä lisää sen merkityksellisyyttä. Tämä liikuntahalliprojekti tarjoaa meille hienon mahdollisuuden hyödyntää asiantuntemustamme ja kokemustamme suurien liikuntatilojen rakentamisessa. Sitoutumisemme korkeaan laatuun ja aikataulujen noudattamiseen varmistaa, että liikuntahallit ovat valmiina käyttäjilleen vuoden 2026 alusta lähtien”, sanoo Tekova-konsernin toimitusjohtaja Jaakko Heikkilä.

Kuva: Havainnekuva. Arkkitehtitoimisto Suunnitteluhuone Oy