Ajankohtaista

Tekova rakentaa uusia vuokratiloja Vantaan Petikkoon

17/11/2022

Tekova rakentaa uudet toimitilat sekä omaan että vuokrakäyttöön Vantaan Petikkoon. Kiinteistö Oy Petikon Helmi valmistuu arviolta kesä-heinäkuussa 2023. Tilat on suunniteltu liike-, myymälä-, esittely- ja toimistokäyttöön. Kooltaan hanke on 5000 neliömetriä, joista vapaita vuokratiloja on jäljellä noin 1100 neliömetriä. Päävuokralaiseksi tulee Ilmapallokeskus Balloon Center Oy. Tekova vastaa hankkeen suunnittelusta, rakentamisesta ja tilojen vuokrauksesta.

Uudet tilat nousevat Kehä III ja Vihdintien välittömään läheisyyteen osoitteeseen Tiilipojanlenkki 9, 01720 Vantaa. Sijainti takaa hyvät kulkuyhteydet myös Hämeenlinnan- ja Turunväylälle. Vapaana olevat vuokratilat ovat kooltaan 330 brm2 – 1100 brm2 ja ne sijaitsevat kolmessa eri kerroksessa. Tiloja on mahdollista yhdistellä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Petikon Helmeen valmistuu Tekovalle uudet toimitilat

KOy Petikon Helmeen valmistuu myös Tekovalle uudet toimitilat, joihin se siirtyy nykyisistä Vantaan Aviapoliksella sijaitsevista tiloista. Uudet toimitilat tulevat palvelemaan jatkossa entistä paremmin Tekovan tarpeita.

Hankkeen rakennustyöt on aloitettu ja paraikaa kohteessa on meneillään runkotyöt.

Mikäli yrityksesi etsii uusia toimitiloja, ole yhteydessä Tekovan myynti- ja hankekehityspäällikköön Miika Sieppiin (p. 050 372 4488, miika.sieppi@tekova.fi). Lisätietoja vapaista vuokratiloista ja hankkeesta löydät myös nettisivuiltamme osoitteesta https://tekova.fi/vuokrattavat-tilat/vuokrattavat-tilat-koypetikonhelmi/.


Kuva käynnissä olevalta Petikon Helmen työmaalta.