Ajankohtaista

Tekova toteuttaa Evlille liikekiinteistön Oulun Kaakkuriin

15/3/2023

Tekova Pohjois-Suomi Oy rakentaa Evli-Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimalle EAB Value Added Fund III Ky -kiinteistökehitysrahastolle noin 9000 m2:n liikekiinteistön Oulun Kaakkuriin.
Liikekiinteistö koostuu viidestä liiketilasta, joihin on tulossa käyttäjiksi mm. Rusta, Lager 157, Stadium Outlet ja Dogman.

Tekova Pohjois-Suomi Oy on hankkeen KVR-urakoitsijana ollut mukana jo hankkeen kehitysvaiheessa, vastaten suunnitteluratkaisujen tuottamisesta, viranomaisneuvotteluista sekä poikkeus- ja rakennusluvan hakemisesta.
Hankkeen rakentamisvaihe on tarkoitus käynnistyä viikolla 12 tontin raivauksen ja maanrakennustöiden osalta, valmis rakennus luovutetaan Tilaajalle maaliskuun lopussa 2024. Hankekooltaan ja arvoltaan projekti lukeutuu Tekovan historian suurimpiin.

Hanke edustaa erinomaisesti Tekovan konseptia ja strategiaa, olemme pystyneet asiakaslähtöisellä ja ketterällä toiminnalla edesauttamaan hankkeen etenemistä sekä ratkaisemaan eteen tullee haasteet yhdessä Tilaajan kanssa.
Olemme valtakunnan mutkattomin toimitilarakentaja ja hoidamme hankkeet aina suunnittelusta avainten luovutukseen sekä takuuaikaan.

Lisätietoja

Pekka Heikkilä
Aluejohtaja, Pohjois-Suomi
Kalle Huhtala
Työpäällikkö
etunimi.sukunimi@tekova.fi