Ajankohtaista

Tekova tuo Gigantin ja Suomen Autokaupan Järvenpäähän

17/12/2019

Tekova rakentaa Järvenpäähän Boogien yritysalueelle liikekiinteistön, johon tulee toimitilat Gigantille ja Suomen Autokaupalle. Rakennustyöt alkavat alkuvuonna 2020 ja käyttäjät muuttavat uusiin tiloihin loppuvuodesta 2020.

Tontti on ostettu Järvenpään kaupungilta ja tontin pinta-ala on noin 8.500m2. Kiinteistön koko 3.000 m2 ja hankkeen arvo on noin 4,3 miljoonaa euroa.

Rakentamisessa pyrimme käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja ja minimoimaan rakentamisesta aiheutuvan hiilijalanjäljen muun muassa käyttämällä liimapuurunkoa, maalämpöjärjestelmää ja valmiutta aurinkopaneelikentälle.

Olemme iloisia päästessämme rakentamaan Tekovan toimesta myymälää Gigantille ja SAKA:lle. Tekovan kustannus- ja energiatehokas konsepti toimii loistavasti tämän tyyppisissä myymälätiloissa ja meillä on vahva tahtotila kehittää kaupunkien ja kasvukeskuksien liikepaikkoja. Järvenpään Boogien yritysalue kasvaa hurjaa vauhtia ja löysimme Järvenpään kaupungin kanssa yhdessä erinomaisen konseptin sijainnin ja rakennusten suhteen, joka palvelee käyttäjien liiketoimintaa ja kasvustrategiaa erinomaisesti. Järvenpään kaupungin kanssa kehittämämme konseptin mukaan, saimme vielä kehittää 2. vaiheeseen noin 2.500m2 liikekiinteistön, jonka rakennustyöt on tarkoitus aloittaa syksyllä 2020.  Liiketoimintamallimme ansiosta pystymme toteuttamaan vastaavat hankkeet alhaisella vuokratasolla, koska kehitämme ja rakennamme hankkeet itse.”  Aleksi Peltokorpi, Tekova Oy myyntijohtaja

Lisätietoja:

Tekova Oy, Aleksi Peltokorpi, myyntijohtaja p. 040 771 1531 / aleksi.peltokorpi@tekova.fi

Tekova Oy, Atte Puura, projektipäällikkö p. 050 570 1140 / atte.puura@tekova.fi

Tekova Oy on toimitila- ja teollisuusrakentamiseen erikoistunut vakavarainen yritys, jolla on vankka tilauskanta ja vahvat kasvunäkymät.  Hyödynnämme kokeneen organisaatiomme vuosien varrella oppimaa ja kehittämää tehokasta, laadukasta ja asiakaslähtöistä toimintamallia.