Ajankohtaista

Tekova vahvistaa teknistä osaamistaan

2/8/2022

Vahvan kasvun myötä Tekovalla on tullut tarve vahvistaa teknistä osaamista. Hankemäärän ja hankkeiden koon kasvaessa haluamme tarjota nuorekkaalle projektipäällikkö -organisaatiollemme paremmat onnistumisen edellytykset. Tavoitteenamme on tukea heitä aiempaa paremmin suunnittelunohjauksessa, hankinnoissa sekä tuotannon johtamisessa. Tämä tarkoittaa, että tarvitsemme tiimiimme huippu ammattilaisia, joilla on näyttöjä osaamisesta.

Kesäkuussa meillä aloitti hankintapäällikkönä DI Markus Illikainen (kuvassa vasemmalla). Hän vastaa mm. hankintatoimen kehittämisestä, vuosisopimushankinnoista ja projektien hankintojen tukemisesta. Markus on toiminut aiemmin mm. Firalla hankintapäällikkönä.

Yhtiön teknisenä johtajana aloitti heinäkuussa DI Jussi Tolonen (kuvassa oikealla). Jussin työpanos painottuu vahvasti kaupallisen vaiheen tuotteistukseen ja hankkeitten suunnittelun johtamiseen. Lisäksi hänen alaisuudessaan tulee toimimaan keskitetyt hankintapalvelut sekä muu tekninen osasto. Jussilla on pitkä ja ansiokas kokemusta sekä rakennesuunnittelusta, että hankkeiden suunnittelun johtamisesta.

DI Marko Kallunki aloittaa elokuussa suunnittelupäällikkönä. Marko tulee vastaamaan vaativien hankkeiden suunnittelun johtamisesta. Markolla on vahvaa kokemusta rakennusalalta mm. laskennasta, projektinjohdosta, myynnistä ja suunnittelun johtamisesta.

”Mahtava päästä mukaan vahvasti yrittäjähenkiseen porukkaan jossa riittää tekemisen meininkiä. Uskon että pystymme tuottamaan osaamisemme kautta merkittävää lisäarvoa kasvavaan yritykseen” sanoo Jussi Tolonen.

”On hienoa kun saadaan nuorekkaaseen joukkoomme vahvistukseksi valmiita ammattilaisia. Markuksessa yhdistyy energisyys ja ammattimainen toimintatapa ja palveluasenne. Jussi on varmuudella yksi parhaita suunnittelun osaajia tämän tyyppisissä hankkeissa. Marko on kyvykäs ja kaikkien kanssa toimeen tuleva puurtaja. Kaikki ovat erittäin tervetulleita taloon. He ovat meille sopivia sekä osaamisensa, tavoitteidensa että luonteen piirteittensä puolesta. Jatkossa tulemme vahvistamaan vielä osaamistamme vielä mm. talotekniikan saralla”: toteaa toimitusjohtaja Jaakko Heikkilä.