Ajankohtaista

Tekovan liikekiinteistöurakka valmistui etuajassa Seinäjoella

18/2/2020

Tekova Oy urakoi Seinäjoelle Kapernaumin alueelle uuden liikekiinteistön, johon avataan huhtikuussa 2020 Puuilon uusi myymälä ja Barot’s pikaruokaravintola.

Työt aloitettiin kesällä 2019 ja hanke on juuri valmistunut.

Tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa hankkeen suunnittelu- ja toteutusvaiheessa toimi erinomaisesti. Työmaan aikana ei tullut oikeastaan ollenkaan muutostarpeita, joten työt etenivät vauhdikkaasti. Nyt olikin ilo luovuttaa kohde asiakkaalle jo kaksi viikkoa etuajassa”, Tekovan projektipäällikkö Juhani Kinnunen kertoo.

Kiinteistön koko on 3070 m2 ja hankkeen arvo noin 3,1 miljoonaa euroa.

Tekovalla on vahva strateginen tahtotila kehittää kaupunkien ja kasvukeskuksien liikepaikkoja. ”Onnistuimme Seinäjoella löytämään Puuilolle erinomaisen sijainnin, joka palvelee asiakkaamme liiketoimintaa ja kasvustrategiaa”, sanoo Tekovan myyntijohtaja Aleksi Peltokorpi.

” Liiketoimintamallimme ansiosta pystymme toteuttamaan vastaavat hankkeet erittäin kilpailukykyisellä vuokratasolla, koska kehitämme ja rakennamme hankkeet itse.”

Tekovan kustannus- ja energiatehokas konsepti toimii erinomaisesti Puuilon tyyppisissä myymälätiloissa.”

”Tärkeintä on, että pystymme palvelemaan Puuiloa heti ensimmäisestä liiketilasta lähtien parhaalla mahdollisella tavalla ja tukemaan omalla konseptillamme tulevaisuudessakin Puuilon kasvavaa liiketoimintaan mahdollisimman kokonaisvaltaisesti”, sanoo Peltokorpi.