Avoimet työpaikat

Arkkitehti

Tekova Oy, Vantaa
Suunnittelutiimimme koostuu arkkitehti- ja rakennesuunnittelijoista. Organisaatiostamme löytyy myös erittäin vahva talotekninen osaaminen. Etsimme suunnittelutiimiimme Vantaalle arkkitehtiä vastaamaan monipuolisista hankkeista.
Tehtävä
Arkkitehti
Sijainti
Tekova Oy, Vantaa
Haku päättyy
30.9.2023
Työsuhde
Toistaiseksi voimassa oleva

Tekova on valtakunnan mutkattomin toimitilatoteuttaja. Kehitämme, suunnittelemme rakennamme ja vuokraamme kestäviä tiloja, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään. Liikevaihtomme on 80M€ ja työllistämme 54 henkilöä.Arvostamme omaa osaamistamme, tunnistamme sen tuottamat hyödyt ja uskallamme olla asioista tarvittaessa myös eri mieltä. Meillä on tilaa osaamiselle, meillä on tilaa yksilöille, meillä on tilaa sinulle.

Uskomme vakaasti yhdessä tekemisen voimaan, joten koko suunnittelutiimimme työskentelee Vantaan toimipisteessä. Suunnittelutiimissä ja koko organisaatiossamme puhalletaan yhteen hiileen, ilmapiiri on innostava ja idearikas. Keskitymme löytämään voittavat ratkaisut haasteisiin yhdessä ja apua saa matalalla kynnyksellä. Kanssamme pääset toteuttamaan toimivia toimitiloja ympäri Suomea ja saat mahdollisuudet tulla mukaan yrittäjämäiseen toimintaan osana myöhemmin perustettavaa konsulttiyhtiötämme.

Tehtävät ja vastuut:

Meillä työskentelet mielenkiintoisissa toimitilaprojekteissa rakennussuunnittelun tehtävien lisäksi myös tarvittaessa hankkeiden pääsuunnittelijana. Vahvuutemme on vastata asiakkaan toimitilatarpeisiin heidän toiveensa ja liiketoimintansa huomioiden.

Tehtäväsi eivät pääty suunnitteluun, vaan pääset seuraamaan koko rakennusprosessia prosessia työssäsi aina neuvotteluista takuuvaiheeseen.

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa koulutusta (arkkitehti)
  • Vähintään viiden vuoden työkokemusta toimitilakohteiden tietomallipohjaisesta suunnittelusta
  • Innovaatiokykyä
  • Halua kustannusajatteluun.
  • Työskentelemme ArchiCAD- tai Revit-ohjelmistoilla. Muiden graafisten/visualisointi-ohjelmistojen osaaminen katsotaan eduksi.

Hae suunnittelutiimiimme nyt!

Näiden tehtävien rekrytoinnista vastaa suunnittelu- ja laatupäällikkömme Petäjäjärven Rebecca, joka antaa mielellään lisätietoja. rebecca.petajajarvi@tekova.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.9.2023 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Odotamme yhteydenottoasi

Rebecca Petäjäjärvi
Suunnittelu- ja laatupäällikkö