Avoimet työpaikat

Rakennesuunnittelija

Tekova Oy, Vantaa
Etsimme rakennesuunnittelijaa suunnittelutiimiimme Vantaalle monipuolisiin toimitilahankkeisiimme. Vahvuutemme on vastata asiakkaan toimitilatarpeisiin heidän toiveensa ja liiketoimintansa huomioiden ja tässä rakennesuunnittelija onkin avainasemassa.
Tehtävä
Rakennesuunnittelija
Sijainti
Tekova Oy, Vantaa
Haku päättyy
30.9.2023
Työsuhde
Toistaiseksi voimassa oleva

Tekova on valtakunnan mutkattomin toimitilatoteuttaja. Kehitämme, suunnittelemme rakennamme ja vuokraamme kestäviä tiloja, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään. Liikevaihtomme on 80M€ ja työllistämme 54 henkilöä.Arvostamme omaa osaamistamme, tunnistamme sen tuottamat hyödyt ja uskallamme olla asioista tarvittaessa myös eri mieltä. Meillä on tilaa osaamiselle, meillä on tilaa yksilöille, meillä on tilaa sinulle.

Uskomme vakaasti yhdessä tekemisen voimaan, joten koko suunnittelutiimimme työskentelee Vantaan toimipisteessä. Suunnittelutiimissä ja koko organisaatiossamme puhalletaan yhteen hiileen, ilmapiiri on innostava ja idearikas. Keskitymme löytämään voittavat ratkaisut haasteisiin yhdessä ja apua saa matalalla kynnyksellä. Kanssamme pääset toteuttamaan toimivia toimitiloja ympäri Suomea ja saat mahdollisuudet tulla mukaan yrittäjämäiseen toimintaan osana myöhemmin perustettavaa konsulttiyhtiötämme.

Tehtävät ja vastuut:

Tehtäväsi eivät pääty suunnitteluun, vaan pääset seuraamaan koko prosessia aina neuvotteluista takuuvaiheeseen.

 

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa koulutusta (insinööri diplomi-insinööri, rakennus)
  • Vähintään viiden vuoden työkokemusta toimitilakohteiden tietomallipohjaisesta suunnittelusta
  • puu- ja betonirakenteiden osaamista. Teräsrakenteiden osaaminen katsotaan eduksi
  • Innovaatiokykyä
  • Halua kustannusajatteluun.
  • Työskentelemme Tekla- ja Autocad -suunnitteluohjelmistoilla.
  • Tehtävässä menestyminen edellyttää myös kykyä laatia rakenneteknisiä laskelmia niin perinteisillä laskentaohjelmistoilla kuin fem-laskentatyökaluilla.

Hae suunnittelutiimiimme nyt!

Näiden tehtävien rekrytoinnista vastaa suunnittelu- ja laatupäällikkömme Petäjäjärven Rebecca, joka antaa mielellään lisätietoja. rebecca.petajajarvi@tekova.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.9.2023 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Odotamme yhteydenottoasi

Rebecca Petäjäjärvi
Suunnittelu- ja laatupäällikkö