Ajankohtaista

Würthille uusi liiketila Vantaalle

15/5/2024

Finat Invest Oy ja Tekova rakensivat uuden, n. 1300 m² kokoisen liiketilan Vantaan Veromieheen. Tilat luovutettiin tilaajalle 10.5.2024. Lentokentän läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevaan kiinteistöön aukeaa kiinnitys- ja asennustarvikkeista tunnetun Würth Oy:n noutomyymälä myöhemmin kesällä.

Noutomyymälän ja -pihan lisäksi kokonaisuus käsittää sosiaalitiloja sekä neuvottelu- ja toimistotiloja. Liimapuurunkoisen ja maalämmöllä lämmitettävän hallimaisen kiinteistön sisäkorkeus on n. 9 metriä.

”Yrityksemme viidentoista toimintavuoden aikana olemme rakennuttaneet erilaisia hankkeita kansainvälisesti mutta tämän mittakaavan projekti oli meille ensimmäinen. Olemme erittäin tyytyväisiä, että valitsimme juuri Tekovan KVR-urakoitsijaksi projektiimme. Kaikki sujui helposti ja sopimuksen mukaisesti: Työt tehtiin sovitussa aikataulussa ja kustannusarvio piti hyvin paikkansa. Saimme asiantuntevaa palvelua, hyviä ideoita ja nopeaa apua ongelmatilanteissakin. Tekovan projektinjohto piti meihin tiiviisti yhteyttä ja he reagoivat aina nopeasti projektin aikana esittämiimme toiveisiin. Lopputulos on todella hieno, enkä liioittele sanoessani, että kokonaisuus ylitti odotuksemme. Kiitos Tekovan tiimille erittäin ammattitaitoisesta työstä!”, sanoo Finat Invest Oy:n Maria Karulaas.

”Suhteellisen ahtaasta tontista huolimatta hanke eteni suunnitellusti alusta loppuun. Hyvä ja mutkaton yhteistyö tilaajan, loppukäyttäjän sekä muiden sidosryhmien kanssa mahdollisti laadukkaan lopputuloksen ja nollavirheluovutuksen. Kiitos kaikille osapuolille ammattitaitoisesta ja hyvästä yhteistyöstä, kiittää Tekova Etelä-Suomi Oy:n työpäällikkö Tuomo Ranta.

”Rakennusaikana kaikki sujui kuten suunniteltu ja 7 kuukauden rakennusaika alittui hyvällä aikataulusuunnittelulla. Pystyimme siis luovuttamaan tilat hieman etuajassa ja siten myös käyttäjän toiminta pääsee alkamaan täysin suunnitellusti”, kertoo Tekova Etelä-Suomi Oy:n vastaava työnjohtaja Mikael Immonen.

Sopisiko vastaava ratkaisu myös sinulle?

Jätä yhteystietosi – kerromme mahdollisuuksista lisää!

    Lisätiedot rakentamisesta

    Tuomo Ranta
    Työpäällikkö
    etunimi.sukunimi@tekova.fi