Ajankohtaista

Aleksi Peltokorpi jättää Tekovan

1/7/2023

Aleksi Peltokorpi on toiminut viime vuodet Rakennuskonserni Tekovan liiketoimintajohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Peltokorpi irtaantuu yhtiöstä alkusyksyn aikana.

– Lähtööni ei sisälly dramatiikka. Voimakkaasti kasvavan yrityksen tarinaan kuuluu eri vaiheita, joista kukin vaihe tarvitsee erilaiset ihmiset toimiakseen. Tekova on kasvanut merkittäväksi tekijäksi toimitilamarkkinassa. Koen, että omalta osaltani on aika kääntää sivua elämässä, kiittää asiakkaita, tekovalaisia ja yhteistyökumppaneita ja keskittyä hetki vapaa-aikaan, perheeseen ja hyvinvointiin, Peltokorpi summaa lähtönsä taustoja.

Peltokorpi on tunnettu määrätietoisesta ja energisestä tyylistään, jolla hän on osaltaan myötävaikuttanut Tekovan kasvuun muutaman henkilön yrityksestä n. 80 M€ vaihtavaksi valtakunnalliseksi rakennuskonserniksi.
– Tekovan tapa toimia on asiakaslähtöinen, josta saamme paljon kiitosta. Tämä on on ollut tekemisen  ydin yhtiön perustamisesta saakka, Peltokorpi kertoo. Peltokorpi perusti Tekovan yhdessä Pekka Linnamäen kanssa vuonna 2018.

– Aleksi on ollut tähän asti yksi yhtiön kantavia voimia. Olemme todella kiitollisia siitä työstä, mitä hän on yhtiön eteen tehnyt. Sanoo puolestaan Tekovan toimitusjohtaja Jaakko Heikkilä. 

Tekova aloittaa uuden kaupallisen johtajan rekrytoinnin heinäkuun 2023 alussa. Lisätiedot: jaakko.heikkila@tekova.fi tai 040 074 2994.

Lisätiedot