Tilaa osaamiselle.
Tilaa yksilöille.
Tilaa sinulle.

Me uskomme avoimuuteen, ystävällisyyteen ja vilpittömyyteen ja hyväksymme kaikki ihmiset sellaisina kuin he ovat. Vaikka työmme ei olekaan rakettitiedettä, me arvostamme omaa osaamistamme, tunnistamme sen tuottamat hyödyt ja uskallamme olla asioista tarvittaessa myös eri mieltä.

Tekovan kulttuuri

Me olemme aitoja, urheita ja tunnollisia ihmisiä, jotka katsovat maailmaa uteliaasti, suhtautuvat tulevaisuuteen toiveikkaasti ja ymmärtävät, miten selkeät rakennusprojektit nykyaikana syntyvät. Alueyhtiöiden myötä toimintamme on vakiintunut valtakunnalliseksi, joten osaajia tarvitaankin ympäri Suomen.

Aitous

Olemme rentoja, reiluja, ystävällisiä ja empaattisia ihmisiä, joiden mielestä kaikki saavat olla juuri sellaisia kuin ovat, ja jotka hyvien käytöstapojen, sekä sujuvien prosessien lisäksi kunnioittavat ja arvostavat suoria ja hyvin perusteltuja mielipiteitä. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa inhimillisiä, rehellisiä ja hyödyllisiä kohtaamisia, jotka perustuvat läpinäkyydelle, luottamukselle ja avoimuudelle.

Tunnollisuus

Olemme ahkeria, vastuuntuntoisia ja luotettavia ihmisiä, joille mikään työvaihe, asia tai yksityiskohta ei ole liian pieni tai vähäpätöinen. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa vilpitöntä lupausta siitä, että suhtaudumme jokaiseen saamaamme toimeksiantoon aina samalla intohimolla ja tarkkuudella prosessin, projektin tai urakan kokoluokasta riippumatta.

Urheus

Katsomme tulevaisuuteen toiveikkaasti. Olemme päättäväisiä ihmisiä ja arvostamme omaa osaamistamme, ymmärrämme sen tuottamat hyödyt, haluamme oppia lisää ja uskallamme tarvittaessa olla asioista myös eri mieltä. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa suoria, kaunistelemattomia ja joskus epämukaviakin mutta aina rakentavia keskusteluja, jotka auttavat heitä menestymään.

Tutustu tapaamme toimia

“Toimintaamme ohjaavia ydinarvojamme ovat luottamus, tehokkuus ja vastuullisuus.”

Lue lisää arvoistamme

Avoimet työpaikat

Haemme Tekovalaiseksi sinua, joka haluat panostaa yhteiseen tekemiseen ja onnistumisen kokemuksiin. Olet joko kokenut rakennusalan ammattilainen tai luontaisesti palat halusta alalle sekä omaat kyvyn ja halun oppia uutta. Asenteesi ratkaisee! Haluamme, että sinäkin sytyt tekemästämme työstä yhtä innolla kuin muutkin Tekovalaiset!

Työnjohtaja tai vastaava työnjohtaja | Turku
Turku
Tekova Länsi-Suomi Oy etsii oma-aloitteista ja ammattitaitoista vastaavaa työnjohtajaa kesällä 2024 alkavaan n. 2600 m2 betonirunkoisen toimitilakiinteistön työmaalle Turkuun. Tekovalla tulet mukaan osaksi motivoitunutta, osaavaa ja kasvuhakuista tiimiämme. Pääset hoitamaan monipuolisia ja mielenkiintoisia toimitilaprojekteja, joissa vastuullasi on aikataulun mukainen, laadukas ja kustannustehokas toteutus. Mukavien ja mutkattomien työkavereiden lisäksi tarjoamme hyvän palkan erilaisine kannustimineen. Sinulle kuuluvat myös nykyaikaiset työsuhde-edut.
Lue lisää ja hae
Työnjohtaja tai vastaava työnjohtaja | Rauma
Rauma
Tekova Länsi-Suomi Oy etsii Raumalle oma-aloitteista ja ammattitaitoista työnjohtajaa tai vastaavaa työnjohtajaa kesällä 2024 alkavaan toimitilaprojektiin. Raumalle rakentuu n. 1600 m2 liimapuurunkoinen liiketila. Tekovalla tulet mukaan osaksi motivoitunutta, osaavaa ja kasvuhakuista tiimiämme. Pääset hoitamaan monipuolisia ja mielenkiintoisia toimitilaprojekteja, joissa vastuullasi on aikataulun mukainen, laadukas ja kustannustehokas toteutus. Mukavien ja mutkattomien työkavereiden lisäksi tarjoamme hyvän palkan erilaisine kannustimineen. Sinulle kuuluvat myös nykyaikaiset työsuhde-edut. Tekovalla tulet mukaan osaksi motivoitunutta, osaavaa ja kasvuhakuista tiimiämme. Pääset hoitamaan monipuolisia ja mielenkiintoisia toimitilaprojekteja, joissa vastuullasi on aikataulun mukainen, laadukas ja kustannustehokas toteutus. Mukavien ja mutkattomien työkavereiden lisäksi tarjoamme hyvän palkan erilaisine kannustimineen.
Lue lisää ja hae
Aluejohtaja Tekova Etelä-Suomi Oy
Vantaa
Haluatko töihin rakennusliikkeeseen, jossa on oikeasti tekemisen meininki? Tässä tehtävässä on myös onnistuessasi loistavat taloudelliset edut. Lue ilmoitus ja laita hakemus, etsimme juuri sinua!
Lue lisää ja hae

Rekrytoinnin tietosuojaseloste

Rekrytoinnin tietosuojaseloste koskee Tekova-konsernin rekrytoinnin yhteydessä suorittamaa henkilötietojen käsittelyä.

Rekrytoinnin tietosuojaseloste