Rakennuttajalle - Tilaa uudelle, tilaa menestyä.
Liiketilat ja kaupalliset kiinteistöt kokeneelta toteuttajalta

Liiketilan rakentaminen. Asiakaslähtöisellä otteella.

Yksi sopimus

Hoidamme kaiken puolestasi, yhdellä sopimuksella.

Pitävä hinnoittelu

Toimitilasi hinta on aina se, mitä yhdessä sovimme.

Tarkka aikataulu

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia asia.

Etsitkö parasta ratkaisua liiketilatarpeisiisi?

Asiakaslähtöinen palvelumme ja luja asiantuntemuksemme liiketilojen suunnittelusta ja rakentamisesta kulkevat tiiviisti käsi kädessä. Olemme useiden kaupallisten toimijoiden luotettava kumppani, joka huolehtii liikekiinteistöjen toteutuksesta avaimet käteen -periaatteella – suunnittelupöydältä aina avainten luovutukseen asti. Kaikki tämä asiakkaan tarpeet, toiveet, taloudelliset resurssit ja aikataulut huomioiden.   

Valtakunnallisena toimijana tarjoamme vankkaa rakennusteknillistä osaamistamme erilaisiin liiketilojen uudishankkeisiin kaikkialla Suomessa. Muun muassa Helsingin, Tampereen, Turun, Kuopion ja Oulun alueilla, mutta käytännössä aina siellä missä uutta liiketilaa kulloinkin tarvitaan. Kattavien maanlaajuisten verkostojemme ansiosta paikallistuntemuksemme on vakiosti kärkiluokkaa.

Tiedämme, että liiketilarakentamisessa kauppapaikan sijainnilla on merkittävä rooli – sen on oltava toimiva, jotta asiakkaat löytävät paikalle. Tarvittaessa autamme sinua etsimään erinomaisen sijainnin. Sopivaa sijaintia kartoittaessamme kerromme sinulle eri paikkavaihtoehtojen välisistä eroista myös liiketoiminnallisesta ja taloudellisesta näkökulmasta. Näin saat kattavan tilannekuvan ennen päätöksentekoa. 

Tyytyväisten asiakkaiden täyttämä vankka portfoliomme kertoo omaa kieltään siitä, että olemme poikkeuksetta onnistuneetkin löytämään optimaaliset tontit kaupanalan asiakkaillemme. Sen jälkeen olemme rakentaneet heille modernit liiketilat, jotka vastaavat parhaiten heidän omia tarpeitaan ja ovat käyttäjilleen aidosti arvoa tuottavia kokonaisuuksia. 

Ja muistathan: olipa liiketilalle tarvetta sitten Vantaalla tai Vaasassa, voit luottaa siihen, että huolehdimme jokaisesta hankkeestasi samalla pieteetillä kuin jos tekisimme sitä itsellemme. Eli huolellisesti suunnitellen ja laadukkaasti rakentaen, sovitusta budjetista tai aikatauluista luistamatta. 

Mutkattomasti

Tutustumme bisnekseenne ja tilatarpeisiin sekä etsimme tontin, joka palvelee käyttäjän tarpeita.

suunniteltuja

Luomme ratkaisun, jossa on huomioitu niin tilojen käyttäjän kuin omistajan tarpeet – ja vielä vähän enemmän. Se on myös kukkarolle järkevä.

ja toteutettuja

Nopea ja tehokas rakentamisen vaihe. Keskimääräinen rakentamisen aika on 9 kk, jolloin uusi kiinteistö alkaa tuottamaan mahdollisimman nopeasti.

hankkeita bisneksen toteuttamiseen

Luovutamme avaimet uusiin tiloihin ja huolehdimme takuuajasta.

Ymmärrämme sinunkin tarpeesi

Valitessasi meidät kumppaniksesi uuden liiketilan rakentamista varten valitset kokemuksen, laadun ja sitoutuneen tiimin, joka rakentaa juuri sellaisen liikekiinteistön kuin tarvitset. Kustannustehokasta, ripeäotteista ja luotettavaa toimintaa unohtamatta.  

Mikäli mielenkiintosi heräsi tai liiketilarakentaminen on ajankohtaista, käänny meidän puoleemme! Olemme valmiina suunnittelemaan ja toteuttamaan liiketilasi viimeistä piirtoa myöten. Jo heti tarjous- ja neuvotteluvaiheessa esitämme mielellämme omien yksilöllisten tarpeidesi pohjalta mietityt parhaat ratkaisut, jotka perustuvat pitkään kokemukseemme liiketilarakentamisen saralla. 

Ota meihin yhteyttä

Tekovan liiketilojen rakentamisen asiantuntijat

Miika Sieppi
Myyntipäällikkö
Topias Kukko
Myyntipäällikkö
Pekka Heikkilä
Aluejohtaja, Pohjois-Suomi
Iiro Kulta
Aluejohtaja, Länsi-Suomi