Kehitämme, rakennamme ja vuokraamme tiloja, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään.

Valtakunnan mutkattomin toimitilatoteuttaja

Tekova on valtakunnan mutkattomin toimitilatoteuttaja. Yhtiömme on perustettu vuonna 2018 kahden kaveruksen toimesta ja haaveesta työllistää itsensä toteuttamalla muutamia hankkeita vuodessa. Kysyntä olikin odotettua suurempaa ja olemmekin kasvaneet koko valtakunnan käsittäväksi rakennusalan konserniksi.

Me Tekovalla haluamme olla kehittämässä suomalaista yhteiskuntaa myös suurten kasvukeskusten ulkopuolella. Me uskomme avoimuuteen, ystävällisyyteen ja vilpittömyyteen ja hyväksymme kaikki ihmiset sellaisina kuin he ovat. Vaikka työmme ei olekaan rakettitiedettä, me arvostamme omaa osaamistamme, tunnistamme sen tuottamat hyödyt ja uskallamme olla asioista tarvittaessa myös eri mieltä.

Me kannamme yhteiskuntavastuumme ja suhtaudumme jokaiseen toimeksiantoomme samalla intohimolla, nöyryydellä ja tarkkuudella. Me teemme sen minkä lupaamme ja osaamme myöntää tarvittaessa myös virheemme, sillä niitäkin näissä hommissa joskus väkisinkin vain sattuu.

Me autamme asiakkaitamme menestymään viemällä heidät uusiin tiloihin.

Visio

Olla valtakunnan tunnetuin ja halutuin toimitilakumppani, kiinnostavin työnantaja ja kannattavin toimija.

Missio

Tehdä mutkattomasti monikäyttöisiä toimitiloja, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään.

Strategia

Keskitymme selkeisiin toimitilahankkeisiin halliten koko arvoketjun; kehitä–rakenna–omista. Kokonaisvaltainen palvelumme tuottaa erinomaista asiakaslisäarvoa.

Palvelut

Kehitämme, rakennamme ja vuokraamme kestäviä tiloja, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään. Kohteitamme ovat erilaiset liike-, toimi-, logistiikka- ja urheilutilat.

Tekovalaiset

Me olemme aitoja, urheita ja tunnollisia ihmisiä, jotka katsovat maailmaa uteliaasti, suhtautuvat tulevaisuuteen toiveikkaasti ja ymmärtävät, miten selkeät rakennusprojektit nykyaikana syntyvät.

Asiakkaat

Palvelemme valtakunnallisesti niin ketjuasiakkaita kuin yksittäisiä hankkeita. Olitpa sitten rakennuttaja, tilojen käyttäjä tai omistaja.

”Haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti myös suurten kasvukeskusten ulkopuolella.”

Tekova lukuina

56 M€
Liikevaihto 2023
50
Työntekijää
100
Toteutuneita hankkeita noin
17
Luovutetut hankkeet 2023