Rakennuttajalle - Tilaa uudelle, tilaa menestyä.
liikuntahallit - urheilutilat - monitoimihallit - padelhallit

Liikuntatilarakentaminen. Liikuntatilat lähtöviivalta maaliin asti.

Yksi sopimus

Hoidamme kaiken puolestasi, yhdellä sopimuksella.

Pitävä hinnoittelu

Toimitilasi hinta on aina se, mitä yhdessä sovimme.

Tarkka aikataulu

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia asia.

Liikuntahallien rakentamisen valtakunnallinen ammattilainen

Erilaisten liikuntatilojen ja liikuntahallien rakentaminen on rakentamisen osa-alue, joissa taloudelliset resurssit, kustannustehokkuus ja tilojen toimivuus nousevat avainasemaan – erityisesti yksityisissä toteutuksissahankkeissa, mutta myös kunnallisissa hankkeissa.

Olemme sitoutuneet toteuttamaan asiakkaillemme hinta-laatusuhteeltaan huippuluokkaisia liikuntatiloja ja -rakennuksia, jotka tukevat monenlaista toimintaa. Rakentamistamme liikuntahalleista voisi mainita esimerkkeinä tenniksen, padelin, salibandyn pelaamiseen suunnitellut kohteet sekä erilaiset monitoimihallit salibandy-, telinevoimistelu-, jalkapallo-, sulkapallo-, futsal- ja lentopallokenttineen. Muunneltavuus onkin usein tärkeä liikuntahallin ominaisuus, ja me tiedämme, kuinka parhaiten suunnitella ja toteuttaa muunneltavia liikuntatiloja asiakkaan omien tarpeiden pohjalta. 

Tiedämme, että liikuntahallien kohdalla hinta ratkaisee paljon, jotta varsinainen toiminta saataisiin tiloissa kannattavaksi. Yhtä tärkeää on suunnitella niin pienet kuin isommatkin liikuntarakennukset tukemaan asiakkaan liiketoimintaa yksilöllisten tarpeiden pohjalta, olipa kyse sitten mistä liikuntamuodosta tai -muodoista tahansa.

Tiimimme – meiltä löytyy niin suunnittelu- kuin rakentamispuolen osaamista, eli kaikki ammattilaiset ovat valmiiksi saman katon alla – tarjoavat parhaat ratkaisut kaikenlaisiin liikuntatilojen tarpeisiin. Toteutamme laadukkaita ja pitkällä elinkaarella varustettuja monitoimi- ja liikuntahalleja avaimet käteen -periaatteella kattavasti koko Suomen alueella. Voit  siis hyödyntää osaamistamme ja rakentavaa palveluamme valtakunnallisesti. 

Mutkattomasti

Tutustumme bisnekseenne ja tilatarpeisiin sekä etsimme tontin, joka palvelee käyttäjän tarpeita.

suunniteltuja

Luomme ratkaisun, jossa on huomioitu niin tilojen käyttäjän kuin omistajan tarpeet – ja vielä vähän enemmän. Se on myös kukkarolle järkevä.

ja toteutettuja

Nopea ja tehokas rakentamisen vaihe. Keskimääräinen rakentamisen aika on 9 kk, jolloin uusi kiinteistö alkaa tuottamaan mahdollisimman nopeasti.

hankkeita bisneksen toteuttamiseen

Luovutamme avaimet uusiin tiloihin ja huolehdimme takuuajasta.

Kun liikuntatilat etsivät toteuttajaa, hyödynnä Tekovan asiantuntemusta

Liiketoimintaa tukeva ja järkevästi toteutettava liikuntatilarakentaminen vaatii tekijältään kokonaisvaltaista osaamista. Oma suunnitteluostomme on vastannut lukuisten vaativien liikuntakohteiden suunnittelusta ja rakennuspuolen ammattilaisemme niiden toteuttamisesta, joten kykenemme rakentamaan niin pienet kuin isommatkin liikuntahallit ja muut liikuntapaikat käyttäjäystävällisiksi, helposti muunneltaviksi ja kustannustehokkaiksi kokonaisuuksiksi.

Valitsemalla meidät kumppaniksi liikuntapaikkarakentamisessa voitte olla varmoja, että saatte laadukkaat liikuntatilat, jotka vastaavat parhaiten omia tarpeitanne, ja että projekti etenee sujuvasti ja tehokkaasti aina suunnittelupöydältä avajaisiin asti.

Jos mielenkiintosi heräsi, ota meihin yhteyttä. Autamme teitä toteuttamaan juuri sellaisen liikuntahallin kuin tarve vaatii. Jo tarjous- ja neuvotteluvaiheessa haluamme rohkeasti nostaa esiin parhaat ratkaisut myös omasta näkökulmastamme niin, että rakennusteknilliset ratkaisut tarjoavat korkeaa laatua ja mahdollistavat pitkän elinkaaren kuitenkin budjettiin sitoutuen.

Ota meihin yhteyttä

Tekovan liikuntatilarakentamisen asiantuntijat

Miika Sieppi
Myyntipäällikkö
Topias Kukko
Myyntipäällikkö
Pekka Heikkilä
Aluejohtaja, Pohjois-Suomi
Iiro Kulta
Aluejohtaja, Länsi-Suomi