Rakennuttajalle - Tilaa uudelle, tilaa menestyä.
tuotantotilat - tehdashallit - kokoonpanotilat - tuotantolaitokset

Tuotantotilan rakentaminen.
Tehdashallien toteuttaja.

Yksi sopimus

Hoidamme kaiken puolestasi, yhdellä sopimuksella.

Pitävä hinnoittelu

Toimitilasi hinta on aina se, mitä yhdessä sovimme.

Tarkka aikataulu

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia asia.

Räätälöidyt tuotantotilat oman liiketoimintasi erityistarpeisiin

Olipa kyse sitten raskaammasta teollisuudesta tai kevyemmästä komponenttien valmistuksesta, valtakunnallisesti palvelevana ja rakentavana yrityksenä olemme erikoistuneet laadukkaiden tuotantotilojen ja tehdashallien rakentamiseen kustannustehokkailla ja yksilöllisiä tarpeita palvelevilla ratkaisuilla.

Ymmärrämme, että jokaisella asiakkaalla on aina omat ainutlaatuiset liiketoiminnalliset tarpeensa. Meille onkin tärkeää huomioida nämä yksilölliset erityistarpeet tuotantotilojen rakentamisessa – kuitenkin kustannustehokkaita ratkaisuja hyödyntäen. Näin saamme toteutettua tuotanto- ja tehdashallit ynnä muut tilat, jotka vastaavat tilaajan ja käyttäjien todellisiin tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla nyt ja tulevaisuudessa.

 Huolellinen etukäteissuunnittelu mahdollistaa tehokkaan rakennusvaiheen. Laadimme hankkeen laskelmat huomioiden asiakkaan taloudelliset resurssit ja samalla kehitämme tilat sekä taloudellisesti että ympäristöllisesti kestäviksi. Ymmärrämme jokaisen asiakkaan uniikit liiketoiminnan tarpeet suunnitteluvaiheessa, teemme taloudellisesti järkeviä ratkaisuja ja toteutamme kohteen sovitussa aikataulussa. Sovitussa budjetissa ja aikataulussa pysyminen ovat meille kunnia-asioita, joista emme koskaan tingi.

Mutkattomasti

Tutustumme bisnekseenne ja tilatarpeisiin sekä etsimme tontin, joka palvelee käyttäjän tarpeita.

suunniteltuja

Luomme ratkaisun, jossa on huomioitu niin tilojen käyttäjän kuin omistajan tarpeet – ja vielä vähän enemmän. Se on myös kukkarolle järkevä.

ja toteutettuja

Nopea ja tehokas rakentamisen vaihe. Keskimääräinen rakentamisen aika on 9 kk, jolloin uusi kiinteistö alkaa tuottamaan mahdollisimman nopeasti.

hankkeita bisneksen toteuttamiseen

Luovutamme avaimet uusiin tiloihin ja huolehdimme takuuajasta.

Tekova – kykenevä kumppanisi tuotantotilojen toteuttamiseen

Tuotantotiloihin liittyvä tekninen osaamisemme on todella hyvällä tasolla niin suunnittelun kuin itse rakentamisenkin osalta. Kun tähän yhdistetään lisäksi kustannuslähtöinen tekeminen, eli asiakkaan taloudellisten resurssien ja yksilöllisten tarpeiden huomioiminen – voidaan siis puhua lyömättömästä kokonaisuudesta.

Kaikki pohjautuu siihen, että haluamme ymmärtää jokaisen asiakkaamme liiketoiminnan sekä tuotantoprosessien vaateet läpikotaisin ennen kuin aloitamme suunnittelun. Olemme tiiviissä keskustelussa asiakkaan kanssa ensi metreiltä lähtien, tutustumme nykyisiin tai vastaaviin tiloihin ja laadimme tämän pohjalta tarkat suunnitelmat. Tämän jälkeen kykenemme luomaan tehokkaat ja toimivat ratkaisut, jotka jopa parantavat asiakkaan tuotantoprosesseja ja liiketoimintaa.

Valitsemalla meidät kumppaniksesi tehdas- tai tuotantohallin tai muun vastaavan tuotantotilan rakentamiseen voit luottaa siihen, että saat avuksesi kokeneen, rakennusteknillisesti taitavan ja mutkatonta palvelua tarjoavan rakennusalan ammattilaisen, joka toteuttaa jokaisen hankkeen samalla laadusta tinkimättömällä asenteella kuin jos rakennus olisi tulossa itsellemme. Käytännössä tämä tarkoittaa avointa jatkuvaa kommunikointia, ripeää otetta, sekä sovituissa asioissa pysymistä. 

Ota meihin yhteyttä

Tekovan tuotantotilarakentamisen asiantuntijat

Miika Sieppi
Myyntipäällikkö
Topias Kukko
Myyntipäällikkö
Pekka Heikkilä
Aluejohtaja, Pohjois-Suomi
Iiro Kulta
Aluejohtaja, Länsi-Suomi