Yksi sopimus

Hoidamme kaiken puolestasi yhdellä sopimuksella.

Sovittu kiinteä hinta

Toimitilasi hinta on yksinkertaisesti se, mitä sovimme.

Tarkka muuttopäivä

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia.

Erinomaista asiakaspalvelua

Meille on tärkeää, että asiakas saa Tekova Oy:ltä nopeaa ja erinomaista asiakaspalvelua niin suunnitteluvaiheessa kuin rakentamisenkin aikana. Olemmekin siis tehneet hankinnan ja rakentamisen asiakkaalle helpoksi! Meille riittää, että teette kanssamme yhden kiinteähintaisen urakkasopimuksen ”avaimet-käteen” periaatteella, jonka jälkeen me hoidamme sovitusti kaikki puolestanne. Olemme tarvittaessa apunanne myös tontin hankinnassa ja mahdollisten kiinteistöosakeyhtiöiden perustamisessa. Koski asiasi rakennushankkeessa vuokralaisia, tonttia, suunnitelmia tai lupa- ja liittymäasioita, olemme aina apunasi!

Yks, kaks… valmis

Tehokkaita toimitiloja – täyden palvelun periaatteella

Olemme tehokas ja luotettava kumppani toimitilarakentamisessa. Olemme urakoineet pääkaupunkiseudulle vuosien saatossa  yli 100 toimitilahanketta ja kokemuksestamme on hyötyä jo suunnitteluvaiheessa.

Suunnittelusta toteutukseen

Realistinen ja ammattitaitoinen suunnittelutyö ovat kustannustehokkaan toimitilahankkeen perusedellytyksiä. Tarjoamme ammattitaitomme käyttöösi kokonaisvaltaisen rakennushankkeen tehokkaaseen läpivientiin. Tutustu rakennustapaamme sekä referensseihimme ja ota yhteyttä.

Projektipäällikkö on yhteyshenkilösi kaikessa

Haluamme tarjota asiakkaalle helppoa, edullista ja aikataulussa pysyvää rakennuttamistapaa perinteisen vaikean, kalliin ja hitaan sijaan – se on talousohjattua rakentamista parhaimmillaan.

Ei erillisiä sopimuksia ja kilpailutuksia suuntaan jos toiseen

Projektipäällikkömme on yhteyshenkilönne kaikissa rakennuttamiseen liittyvissä asioissa. Hän on koko ajan käytettävissä,  hoitaa yhteydenpidon kaikkien hankkeeseen liittyvien tahojen kanssa ja on perehtynyt kaikkiin yksityiskohtiin.

Toimitusprosessi

Tehdään kaupat

Mutkatonta.

Tehdään hommat

Reilua.

Muutetaan uuteen

Selkeää.