Valtakunnan mutkattomin toimitilatoteuttaja

Mutkaton, reilu ja täysin kotimainen toimitilakumppani

Kehitämme, rakennamme ja vuokraamme kestäviä ja toimivia tiloja, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään. Toimintamme ulottuu koko valtakunnan alueelle ja omaammekin vahvan alueellisen verkoston sekä paikallistuntemuksen alueyhtiöidemme myötä.

Meille jokainen asiakas on yhtä arvokas, sijaitsipa se sitten Muonion maalikylillä tai pääkaupungin sykkeessä. Toimimme kuten rakentaisimme itselle, sillä Tekova on meidän firmamme. Työskentelemme päivittäin sen eteen, että asiakkaamme voivat menestyä.

Suhtaudumme jokaiseen toimeksiantoomme samalla intohimolla, nöyryydellä ja tarkkuudella. Me teemme sen minkä lupaamme ja osaamme myöntää tarvittaessa myös virheemme, sillä niitäkin näissä hommissa joskus väkisinkin sattuu.

“Haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti myös suurten kasvukeskusten ulkopuolella.”

Tutustu Tekovaan
Toimivaa liiketoimintaa

Tekova syntyi kahden kaveruksen intohimosta rakentaa tiloja, jotka auttavat asiakkaita menestymään. Tämä sama into levisi ja nyt meitä onkin jo pieni komppania!

Selkeä visio ja askelmerkit

Haluamme olla valtakunnan tunnetuin toimitilakumppani, halutuin työnantaja ja kannattavin toimija.

Koko maan kattava konserni

Alueyhtiömme mahdollistavat vahvan paikallistuntemuksen ja verkostot, joten pystymme palvelemaan sijainnista riippumatta.

Erinomaista asiakaspalvelua

Meille on tärkeää, että asiakas saa nopeaa ja erinomaista asiakaspalvelua, niin suunnitteluvaiheessa kuin rakentamisen aikana. Tämän voimme varmistaa muun muassa alueyhtiöiden tuoman vahvan paikallistuntemuksen ja alueellisten verkostojen myötä.

Meille riittää, että teette kanssamme yhden kiinteähintaisen urakkasopimuksen Avaimet käteen -periaatteella, jonka jälkeen me hoidamme sovitusti kaikki puolestanne.

Olemme tarvittaessa apunanne myös tontin hankinnassa ja mahdollisten kiinteistöosakeyhtiöiden perustamisessa. Koskipa asianne rakennushankkeessa vuokralaisia, tonttia, suunnitelmia tai lupa- ja liittymäasioita, olemme aina apunanne!

Katso referenssimme

Tapamme toimia

Haluamme tarjota asiakkaalle helppoa, edullista ja aikataulussa pysyvää rakennuttamistapaa perinteisen vaikean, kalliin ja hitaan sijaan.

Toteutamme mutkattomia rakennushankkeita, joissa te pääsette keskittymään olennaiseen, eli oman bisneksenne hoitamiseen. Tällöin me keskitymme siihen, mikä on erityisosaamistamme eli erilaisten liike-, toimitila- logistiikka- ja urheilutilojen toteutus aina suunnittelusta kohteiden luovutukseen saakka.

Me lupaamme olla kaikessa tekemisessämme avoimia, suoria, vilpittömiä ja rehellisiä. Uskallamme olla tarvittaessa asioista rakentavalla tavalla eri mieltä, sillä haluamme että sinä menestyt. Ja koska tekevälle voi sattua, niin osaamme myös pyytää tarvittaessa anteeksi ja myöntää sekä korjata virheemme, sillä niitäkin joskus sattuu.

Me haluamme, ettei yhdenkään asiakkaamme kasvu tai hyvinvointi jää kiinni tekemistämme toimitiloista.

Ota yhteyttä
Yksi sopimus

Hoidamme kaiken puolestasi, yhdellä sopimuksella.

Pitävä hinnoittelu

Toimitilasi hinta on aina se, mitä yhdessä sovimme.

Tarkka aikataulu

Aikataulussa pysyminen 
on meille kunnia asia.

Arvojemme ohjaama, aito kumppani

Toimintamme pohjautuu yhdessä luotuihin arvoihimme. Luottamukseen, tehokkuuteen ja vastuullisuuteen.

Luottamus

Luottamus on yrityksemme toiminnan kulmakivi.

Haluamme olla rehellisiä ja luottamuksen arvoisia kaikilla toimintojemme tasoilla niin kaupankäynnissä, rakentamisessa kuin takuutöiden hoidossa.

Panostamme yhteistoiminnan sujuvuuteen.

Pidämme tärkeänä osoittaa arvostusta sekä yrityksen sisällä, että yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme kohtaan.

Tehokkuus

Meille on tärkeää toimia yksinkertaisesti, tehokkaasti ja mutkattomasti.

Toimintamme tähtää kaikessa asiakkaidemme menestymiseen ja sitä kautta myös omaan kannattavaan liiketoimintaan.

Emme tee turhia jalanjälkiä, vaan hoidamme hommat vakioidusti, turvallisesti ja hyvällä ennakkosuunnittelulla.

Pystymme ylpeästi esittelemään kaikkia toteuttamiamme kohteita.

Vastuullisuus

Kannamme vastuumme yhteiskunnallisesti sekä vaadimme samaa myös kumppaneiltamme.

Toimimme mahdollisimman ekologisesti ja kestävää kehitystä arvostaen. Aina kun se on mahdollista, valitsemme tarjolla olevista vaihtoehdoista vihreämmän.

Pidämme toisistamme huolta ja arvostamme kaikkia ihmisiä. Kunnioitamme ihmisten vapaa-aikaa ja rohkaisemme kaikkia elämään myös työn ulkopuolella. Panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen ja pysyvyyteen.

Tekovan ilmoituskanava

 

Haluamme olla kaikin tavoin varmoja, että toimintamme on sekä vastuullista, läpinäkyvää että säädösten ja ohjeiden mukaista kaikissa tilanteissa.

Käytössämme on EU:n whistleblower-direktiiviin mukainen ilmoituskanava, joka antaa Tekovan asiakkaille, työntekijöille ja muille sidosryhmille mahdollisuuden tuoda turvallisesti esiin mahdollisia puutteita ja väärinkäytöksiä toiminnassamme. Näin pyrimme takaamaan ja edistämään liiketoimintamme vastuullisuutta ja avoimuutta.

Tekovan työntekijät voivat raportoida epäillyistä väärinkäytöksistä, epäeettisestä toiminnasta tai ongelmista suoraan esihenkilölleen tai yrityksen johdolle. Työntekijät voivat myös ilmoittaa ongelmista nimettömästi Ilmoituskanavan kautta.

Ilmoituskanavan kautta tehdyt ilmoitukset käsitellään seuraavan prosessin mukaisesti.

  1. Kaikki ilmoituskanavaan tehdyt ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti. Valtuuttamamme henkilöt huolehtivat niiden käsittelystä.
  2. Jättäessäsi ilmoituksen kanavaan, saat koodin, jonka avulla voit seurata ilmoituksen käsittelyn etenemistä ja käydä nimetöntä viestintää käsittelijän kanssa. Huomio: Säilytäthän saamasi koodin tätä tarkoitusta varten.
Tee ilmoitus

Toteutettuja toimivia tiloja