Rakennuttajalle - Tilaa uudelle, tilaa menestyä.
logistiikkatilat - varastot - jakelukeskukset - makasiinit

Logistiikkatilat ja varaston rakentaminen.

Yksi sopimus

Hoidamme kaiken puolestasi, yhdellä sopimuksella.

Pitävä hinnoittelu

Toimitilasi hinta on aina se, mitä yhdessä sovimme.

Tarkka aikataulu

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia asia.

Varasto- ja logistiikkatilat yrityksesi menestyksen tueksi

Tarjoamme rakentavat kokonaisratkaisut varasto- ja logistiikkatilojen tarpeisiin mutkattomalla avaimet käteen -periaatteella. Suunnittelemme ja toteutamme eri kokoiset logistiikkakeskukset ja varastot koko Suomen alueella kustannustehokkaasti, luotettavasti ja sovituista yksityiskohdista kiinni pitäen. 

Toimimme logistiikka- ja varastorakentamisen uudishankkeissa kokeneena kumppanina. Vastaamme logistiikkatilojen rakentamisesta täysin asiakkaan omien tarpeiden ja yritystoiminnan vaatimusten pohjalta. Logistiikkatilojen ja varastojen rakentaminen vaatii huolellista suunnittelua ja vankkaa käytännön asiantuntemusta, jotta tehdyt tilaratkaisut tukisivat mahdollisimman hyvin tehokasta logistiikkaa ja työn sujuvuutta.

Yhtä tärkeää on huomioida tilan mahdolliset erityispiirteet. Logistiikka- ja varastohankkeissa esimerkiksi logistiikkavirrat ja lavapaikat ovat tyypillisesti hyvin tärkeitä. Lisäksi hyvin toimiva lastausalue sekä varastointialue riittävine lattian kantavuuksineen tulee huomioida. Eräs tavoitteemme onkin myös parantaa liiketoimintaanne tehokkuuden ja kannattavuuden näkökulmasta – esimerkiksi mahduttaa mukaan enemmän lavapaikkoja pienemmällä hinnalla.

Suurissa logistiikkatiloihin ja varastoihin liittyvissä hankkeissa olennaisinta on kuitenkin toistettavuus yhdistettynä asiakkaan ainutlaatuiset tarpeet ja toiveet täyttävään räätälöintiin. Tästä meiltä löytyy kokemusta sekä monien vuosien että lukuisten onnistuneiden rakennusprojektien muodossa, mikä takaa kaikille asiakkaillemme laadukkaan ja taloudellisen tekemisen kerta toisensa jälkeen. Myös se, että meillä on saman katon alla kaikki hankkeiden läpivientiin vaadittava henkilöstö aina suunnittelijoista rakentajiin, mahdollistaa paremman kustannustehokkuuden. 

Mutkattomasti

Tutustumme bisnekseenne ja tilatarpeisiin sekä etsimme tontin, joka palvelee käyttäjän tarpeita.

suunniteltuja

Luomme ratkaisun, jossa on huomioitu niin tilojen käyttäjän kuin omistajan tarpeet – ja vielä vähän enemmän. Se on myös kukkarolle järkevä.

ja toteutettuja

Nopea ja tehokas rakentamisen vaihe. Keskimääräinen rakentamisen aika on 9 kk, jolloin uusi kiinteistö alkaa tuottamaan mahdollisimman nopeasti.

hankkeita bisneksen toteuttamiseen

Luovutamme avaimet uusiin tiloihin ja huolehdimme takuuajasta.

Ota yhteyttä logistiikka- ja varastotilojen asiantuntijaan

Logistiikkarakentaminen on ydinosaamistamme. Löydämme helposti yhdessä rakennuttajien kanssa optimaaliset ratkaisut modernin ja vastuullisesti toteutettavan kiinteistön rakentamiseksi. Toteuttamamme logistiikkakiinteistöt ovat paitsi edistyksellisiä, myös ajassa käyttäjilleen arvoa tuottava kokonaisuuksia.

Jos räätälöity logistiikkatila on tarpeen tai uuden varaston rakentaminen ajankohtaista, Tekovan asiantuntijat ovat valmiina auttamaan sinua niin pienissä kuin isoissakin alan hankkeissa. Kun jätät rakennusprojektin kokonaisvaltaisesti meidän harteillemme, voit itse keskittyä siihen olennaiseen, eli liiketoiminnan pyörittämiseen.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan, millaista varasto- tai logistiikkatilaan liittyvää hanketta voisimme lähteä kehittämään liiketoimintanne tueksi. Esitämme mielellämme jo neuvottelu- ja tarjousvaiheessa ratkaisuja, jotka tiedämme toimiviksi ja kustannustehokkaiksi. 

 

Ota meihin yhteyttä

Tekovan logistiikkarakentamisen asiantuntijat

Miika Sieppi
Myyntipäällikkö
Topias Kukko
Myyntipäällikkö
Pekka Heikkilä
Aluejohtaja, Pohjois-Suomi
Iiro Kulta
Aluejohtaja, Länsi-Suomi