Ajankohtaista

Hyvä fiilis veti puoleensa – Juho Marjanen rakennuskonserni Tekovan talousjohtajaksi

14/8/2023

Rakennuskonserni Tekova on nimittänyt uudeksi talousjohtajakseen kauppatieteiden kandidaatti Juho Marjasen. Marjanen on aloittanut tehtävässään 14.8.2023.

Marjanen toimi aiemmin talousjohtajana tekstiilibrändejä omistavassa ja luotsaavassa Manna & Co -konsernissa. Mannan tunnetuimpia brändejä ovat mm. Finlayson, Vallila ja Makia. Aiemmalla urallaan hän on toiminut myös Fiskarsilla talouden eri tehtävissä.

Tekovalle Juho Marjanen saapuu odottavin mielin. ”Tekovalla on loistava porukka ja henkilöstön kesken vallitsee erittäin hyvä ja aikaansaava fiilis. Tämä oli ehdottomasti ykkösasia, joka houkutteli. Tekovasta tekee mielenkiintoisen sen arvopohjasta nouseva ja arjessa konkretisoituva asiakaslähtöinen toimintapa sekä eteenpäin menevä asenne”, Marjanen kuvailee.

”Myös itselleni uusi toimiala ja B2B-toimintaympäristö muodostivat puoleensa vetävän kombon kuluttajaliiketoiminnan jälkeen”, hän jatkaa.

Juho Marjanen - miksi talous ja miksi lukuja pitää ymmärtää?

”Hyvä kysymys. Numerot ovat aina tuntuneet itselle helpoilta ja loogisilta ymmärtää. Talous on koko firman selkäranka siinä missä ihmiset ovat sen sydän. Erityisen tärkeää on ymmärtää kassavirtaa, sillä sen kanssa liiketoiminta elää ja kuolee”, Marjanen hymähtää.

Lisätiedot

Tekovan talousjohtaja Juho Marjanen.
Juho Marjanen
Talousjohtaja
etunimi.sukunimi@tekova.fi