Ajankohtaista

Jussi Lahtinen on Tekovan uusi liiketoimintajohtaja

24/10/2023

Tuotantotalouden yo Jussi Lahtinen aloittaa tehtävässään 1.11.2023. Hän tulee vastaamaan  kaupallisesta toiminnasta ja myyntitiimin johtamisesta. “Fiilikset ovat hienot ja odottavat. Tekova on hyvässä tuloskunnossa oleva toimitilarakentamisen syväosaaja, hienoa tulla mukaan”, Jussi Lahtinen sanoo. 

Tekova rekrytoi Lahtisen avoinna olevaan tehtävään aiemman liiketoimintajohtaja ja Tekovan toisen perustajan, Aleksi Peltokorven, seuraajaksi.

“Toivotamme Jussin tervetulleeksi Tekovalle. On hienoa saada riveihin henkilö, joka jakaa jo valmiiksi tekovalaisen, energisen toimintatavan yhdistettynä meille strategisesti erittäin tärkeään kaupalliseen kyvykkyyteen. Jussi saa varmasti paljon aikaan koko konsernin kaupallisen kehityksen ja menestyksen osalta”, sanoo Tekovan toimitusjohtaja Jaakko Heikkilä. 

Lahtisen tausta on asuntorakentamisen puolelta, jossa hän on toiminut uniikeista pientaloista tunnetuksi tulleen Sajucon Oy:n toimitusjohtajana viimeiset kahdeksan vuotta.  

“Toimitilarakentamisen segmentissä toimiminen on minulle uutta ja siten erityisen mielenkiintoista. Pitkä rakennusalan kokemus, vahva kaupallinen orientaatio ja tekemisen meininki ovat ne elementit, joilla tämä otetaan haltuun.
Vaikka täyttä stoppia ei ole näköpiirissä, elää myös toimitilarakentaminen haastavassa markkinatilanteessa. Toimitilarakentaminen ei ole samalla tavalla syklistä kuin asuntorakentaminen. Investoivia asiakkaita on siellä edelleen. Haastavammassa markkinassa pärjäävät kuitenkin vain kyvykkäimmät yritykset”, Lahtinen kertoo. 

Lisätiedot

Jussi Lahtinen
Liiketoimintajohtaja
Jaakko Heikkilä
Toimitusjohtaja
etunimi.sukunimi@tekova.fi