Ajankohtaista

Klaukkalan palvelut laajenee – Tekova rakentaa tilat Rustalle, Jyskille, Gigantille sekä Mustille ja Mirrille

6/9/2022

Nurmijärven Klaukkalassa on paikallisilla ja mikseipä myös ohikulkijoilla shoppailun täyteinen syksy edessä, kun Klaukkalan keskustan tuntumassa ovensa avaa syksyn mittaan useampi uusi yritys. Noin 6000 neliötä sisältävä liikekeskuskokonaisuus käsittää yhteensä neljä eri toimijaa. Alueelle uusina toimijoina tulevat Rusta, Jysk ja Gigantti sekä jo aikaisemmin alueella toiminut Musti ja Mirri.

Tällä hetkellä viimeistelytöitä tehdään syyskuussa ovensa avaavissa Rustassa  ja Mustissa ja Mirrissä sekä lokakuussa ovensa avaavassa Gigantissa. Jyskin osalta työt ovat valmiit ja yritys avasi ovensa asiakkaille elokuussa.

Tekova toteuttaa hankkeen KVR-urakkana. Hanke on edennyt suunnitellusti pieniä julkisivusuunnitelmiin tulleita muutoksia lukuun ottamatta. Uusien suunnitelmien mukaan julkisivu toteutettiin kivilevyistä sekä rakennuksien otsapintaa korotettiin ja ikkunoista tehtiin suurempia. Näiden ansiosta lopputuloksesta tuli entistä siistimpi ja viihtyisämpi. Kohteen toteutuksessa käytettiin ekologista liimapuurunkoa sekä puuelementtikattoa.

Kokonaisuudessaan projekti on onnistunut hyvin yhteistyössä Nurmijärven kunnan sekä muiden toimijoiden kanssa. ”Yhteistyö Nurmijärven kunnan kanssa on ollut jouhevaa koko projektin ajan ja saamme toteutettua hienon kokonaisuuden. Uskon, että tämän ansiosta myös Klaukkala asuinpaikkana nostaa arvoaan sekä kiinnostusta ihmisten keskuudessa. Projektin aikana olen huomannut, että kiinnostus hanketta kohtaan on ollut suurta ja juuri tällaisia palveluita Klaukkalaan on kaivattu” Kertoo Tekovan projektipäällikkö Jaakko Linnanmäki.


Ohessa kuvia rakenteilla olevasta liikekeskuskokonaisuudesta.