Ajankohtaista

Kokenut B2B-konkari Touko Sikala vahvistamaan Tekovan myyntiä

10/8/2023

Touko Sikala on nimitetty Tekova Länsi-Suomi Oy:n myyntipäälliköksi 7.8.2023 alkaen vastuualueenaan myynti- ja uusasiakashankinta toimitilarakentamisen projekteille kuten tuotanto-, halli-, toimisto- ja urheilutiloille.

Maantieteellisesti Touko vaikuttaa Länsi-Suomen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen talousalueilla asemapaikkanaan Tekovan Tampereen toimipiste.

Touko erottui edukseen energisellä otteellaan sekä B2B -myynnin vankan kokemuksen siivittämänä noin sadan Tekova Länsi-Suomi Oy:n myyntipäällikön paikasta kiinnostuneen kandidaattin joukosta.

Aiemmin Touko toimi osaomistajana sekä myynnin ja tuotteistuksen parissa hybridilämmitysjärjestelmiä valmistavassa Smart Heating Oy:ssa. Yrittäjähenkinen pitkän linjan myynnin ammattilainen kertoo olevansa uuden äärellä täynnä tarmoa auttamaan Tekovan asiakkaita menestymään omissa rakentamisen hankkeissaan. ”Kohtaamiset ja ihmiset ovat myyntityön ehdottomasti parasta antia”, Sikala sanoo.

Ylivoimaisesti tärkein kriteeri Tekovan kelkkaan hyppäämisessä olivat Toukon mielestä ihmiset. ”Tekovan hyvä henki näkyy ja kuuluu ulospäin. Toinen vaikuttava asia oli Tekovan hiottu rakentamisen prosessi, joka toimii ensinnä asiakkaan parhaaksi ja toiseksi kannattavasti. Haastavassa markkinassa Tekova on vakavarainen kumppani, jolla on positiivinen ja aikaansaava ote. Tekova tuntui ja tuntuu hyvältä päätökseltä ja olen tästä mahdollisuudesta erittäin kiitollinen”, hän kertoo.

Vapaa-ajalla Touko pelaa jääkiekkoa ja harrastaa politiikkaa. Vaimo ja seitsemän lasta ovat Toukolle tärkeitä. ”Vanhimmat ovat lentäneet jo pesästä, nuorin aloitti tällä viikolla eskarin”. Touko kertoo.

Tekova Länsi-Suomen tiimi on nyt vahva

”Toivotamme Toukon lämpimästi tervetulleeksi Tekovalle ja tekovalaisuuteen”, sanoo Tekova Länsi-Suomi Oy:n aluejohtaja Iiro Kulta. Nyt palapeli tämän alueyhtiön osalta on kokonainen ja tiimi vahva.  Toimitiloja rakennetaan ihmisille, jotta he voivat menestyä ja kasvaa omassa liiketoiminnassaan. Ymmärrys heidän arjestaan ja yritystoiminnastaan on yhteisen onnistumisen ydinasioita. Toukon taustan ja osaamisen huomioiden näen tässä yhtälössä valtavasti potentiaalia”, Iiro Kulta visioi.

Lisätiedot ja yhteys

Touko Sikala
Myyntipäällikkö