Ajankohtaista

Puuilon myymäläverkosto kasvaa – uudet myymälät Tampereen Lahdesjärvelle sekä Äänekoskelle

2/5/2024

Puuilo Tavaratalot Oyj ja toimitilarakentaja Tekova ovat rakentaneet kuudennen kerran yhdessä Puuilo-myymälän Tampereen Lahdesjärvelle. Uusi myymälä luovutetaan Puuilolle 6.5. ja asiakkaille se avaa ovensa ennen juhannusta. Myös uusi yhteinen projekti on alkanut; tällä kertaa Puuilo ja Tekova rakentavat Äänekoskelle.

Napsun parempi toteutus

Lahdesjärven alueella, Ikean ja K-raudan vieressä sijaitsevalla tontilla aloitettiin Puuilon myymälän rakennustyöt syyskuussa 2023. Uuden liiketilan bruttoala on n. 3200 m2. Kyseessä tulee olemaan Puuilo -ketjun 46. myymälä. Uusi liiketila luovutetaan Puuilolle 6. toukokuuta ja Puuilo on tiedottanut uuden myymälän avautuvan ennen juhannusta.

–  Projekti on mennyt kaikin puolin hyvin ja kiinteistö valmistuu aikataulussa. Suurimmilta säätämisiltä on vältytty ja voitaisiin sanoa, että toteutus on taas, napsun parempi, niin kuin meillä on yhtiössä tapana todeta, toteaa Puuilon kiinteistöpäällikkö Janne Paananen.  

Projektin työnjohtaja Tekovan Juhani Kinnunen on ollut uransa aikana mukana yhteensä neljän Puuilo myymälän rakentamisessa.

– Puuiloja on ollut aina mukava rakentaa ja tämä Lahdesjärven Puuilo ei ole tehnyt siinä poikkeusta. Jokainen projekti syventää ymmärrystä Puuilon toiminnasta ja tämä on luonut mahdollisuuksia suhtautua työhön kehittävällä otteella, Kinnunen sanoo.

– Yhteistyö Tekovan projektipäällikön Juhanin kanssa on sujuvaa ja hommat tulee hoidettua jämptisti ja ammattitaidolla. Myös ne haastavimmat ja tekemisen tyyli on kehittävä, miten taas seuraavasta saataisiin parempi aikaiseksi, toteaa Janne Paananen.

Uuden myymälän rakennustyöt Äänekoskella aloitettu

Puuilo ja Tekova on käynnistäneet uuden Puuilon myymälän rakentamisen Äänekoskelle. Uusi myymälä Puuilo nousee Kiepin alueelle täydentämään alueen kaupallista tarjontaa osoitteeseen Kieppi 2. Äänekosken liiketilan on määrä valmistua vielä tämän vuoden aikana, itse myymälän avautumisesta Puuilo tiedottaa myöhemmin

– Viimeisein kokemus Lahdesjärven osalta on ollut antoista ja tästä on taas hyvä jatkaa yhdessä kohti seuraavaa työmaata, toteaa Janne Paananen.

Kerron mielelläni lisää!

Iiro Kulta
Aluejohtaja, Länsi-Suomi

Sopisiko tämä ratkaisu myös sinun liiketoimintaasi?

Ota yhteyttä ja luomme sinulle juuri tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden nopealla aikataululla.