Referenssit

Hi5 Arena

Järvenpää

Monipuolinen liikuntakeskus keskellä Järvenpäätä.

Projektityyppi:
KVR-urakka
Käyttötarkoitus:
Liikuntatila
Sijainti:
Seutulantie17
Valmistumisvuosi:
2022
Koko:
3485 m2

Hi5 Arena on Järvenpään alueen paras urheilutila!

Toteutimme Hi5 Arena -liikuntatilan keskeiselle sijainnille Järvenpään Pajalaan. ​Tiloista löytyy huippulaadukkaat salibandy- ja Padel Club Finlandin padel-kentät sekä Volttitehdas, jossa pääset temppuilemaan sekä tekemään monipuolisia taitoliikuntaharjoituksia. Urheilun jälkeen saat palauttavat välipalat kahviosta tai voit nauttia maukkaat Napolilaiset artisaanipizzat The Art of Pizza -ravintolassa.

Konseptinmukaista rakentamista

Hanke toteutettiin KVR-urakkana, eli hoidimme projektin läpiviennin luonnossuunnittelusta valmistumiseen asti, rakennusaika oli 7 kuukautta. Kohteen rakentamisessa käytettiin ekologista liimapuurunkoa sekä puuelementtikattoa, seinät ovat uretaanielementtiä. Lämmitysmuotona toimii kaukolämpö, lämmönjako tapahtuu liikuntatiloissa ilmalämmityksellä ja sosiaalitiloissa lattialämmityksellä.

Uusi tila tuo liikkumisenriemua kaikenikäisille

Järvenpään alueen sisäliikunnan olosuhteet paranivat tämän hankkeen myötä merkittävästi, Hi5 Arena mahdollistaa monipuolisen harrastamisen kaikenikäisille. Rakennuksesta löytyy myös tyylikäs saunallinen Hi5 Lounge, joka sopii loistavasti esimerkiksi kokoustilaksi.

Selkeää viestintää ja mutkatonta yhteistyötä

Yhteistyö Tekovan ja tilaajan välillä oli helppoa ja sujui vaivattomasti. Tilaajalle tärkeää oli se, että jo ennen kaupanteko vaihetta oli hyvin selvillä mitä hanke sisältää ja mikä on projektin yhdessä sovittu kokonaishinta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Miika Sieppi
Myyntipäällikkö
Topias Kukko
Myyntipäällikkö