Referenssit

KOy Klaukkalan kruunu

Nurmijärvi

Kehittämämme hanke

Toteutimme Nurmijärven Klaukkalaan liikekeskuksen, joka sisälsi uudet tilat neljälle käyttäjälle Rustalle, Gigantille, Jyskille ja Mustille & Mirrille.

Projektityyppi:
Hankekehitys
Käyttötarkoitus:
Liikekeskus
Sijainti:
Viirintie 10, 01800 Klaukkala
Valmistumisvuosi:
2022
Koko:
6000 m2
Nurmijärven Klaukkalassa palvelutarjonta laajeni syksyllä 2022, kun Tekova toteutti alueelle neljän liiketilan kokonaisuuden.

Uusina toimijoina Klaukkalassa aloittivat Rusta, Gigantti ja Jysk sekä jo aikaisemmin alueella toiminut Musti & Mirri. Tekova toteutti noin 6000 m² liikekeskuksen aina tontin hankinnasta tilojen suunnitteluun ja rakentamiseen saakka. Kohde toteutettiin vahvassa yhteistyössä Nurmijärven kunnan kanssa.

Kohteen toteutuksessa käytettiin ekologista liimapuurunkoa sekä puuelementtikattoa. Lämmitysmuotona toimii kaukolämpö.

Rusta

Rustan tilat toteutettiin omaan erilliseen rakennukseen. Tilojen suunnittelua ja toteutusta helpotti aikaisempi kokemus Rustan liiketilojen rakentamisesta. Näin ollen pystyimme ottamaan heidän tarpeensa huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Liiketilat ovat kooltaan 2800 m² sisältäen myymälä-, varastotilat sekä henkilökunnan sosiaali- ja taukotilat.

Gigantti

Olemme toteuttaneet Gigantille myymälätiloja aikaisemminkin, joten pystyimme ottamaan tilojen suunnittelussa ja toteutuksessa huomioon Gigantin todelliset tarpeet. Tilat ovat kooltaan 1470 m² ja ne sisältävät myymälä- ja varastotilan lisäksi henkilökunnan sosiaali- ja taukotilat. Lisäksi Gigantille toteutettiin muun muassa lastauslaituri ja erillinen SER-katos.

Jysk

Jyskin tilat ovat kooltaan 1400 m² sisältäen myymälä-, varastotilat sekä henkilökunnan sosiaali- ja taukotilat.

Musti & Mirri

Mustin & Mirrin tilat ovat kooltaan 350 m² sisältäen myymälä- ja lemmikinhoitotilat sekä henkilökunnan sosiaali- ja taukotilat.

”Yhteistyö Nurmijärven kunnan kanssa oli jouhevaa koko projektin ajan ja saimme toteutettaa hienon kokonaisuuden. Uskon, että tämän ansiosta myös Klaukkala asuinpaikkana nostaa arvoaan sekä kiinnostusta ihmisten keskuudessa.”

– Jaakko Linnanmäki
projektipäällikkö, Tekova