Ajankohtaista

Tekova panostaa projektien suunnittelunohjaukseen

16/12/2022

Tekovan Sami Katisko ja Rebecca Koivukoski on nimetty suunnittelupäälliköiksi. Pitkänlinjan rakennesuunnittelun rautainen ammattilainen Sami Katisko on siirtynyt joulukuun alusta päätoimisesti Tekovan hankkeiden suunnittelupäällikön tehtäviin. Samin vastuualueeseen kuuluu jatkossa kaikkien suunnitteluhaarojen suunnittelun ohjaus ja johtaminen Tekovan periaatteiden mukaisesti.

Suunnittelupäällikön rooli ei ole Samille täysin uusi, sillä hän on toiminut suunnittelunohjauksen parissa aikaisemminkin. ”Olen tehnyt viimevuodet pääsääntöisesti rakennesuunnittelua, joten uuden roolin myötä pääsen hyödyntämään osaamistani useammissa Tekovan hankkeissa. Tämä on oikein mieleinen muutos.” Sami kertoo.

Vuoden Tekovalaisena juuri palkittu Rebecca Koivukoski tulee toimimaan vuoden 2023 alusta alkaen suunnittelupäällikön tehtävissä, hoitaen myös Tekovan laatuasioita. Rebeccan tehtävänimike tuleekin olemaan jatkossa suunnittelu- ja laatupäällikkö. ”Olen työskennellyt viime aikoina Tekovalla projektipäällikkönä ja tämän muutoksen myötä työtehtäväni painottuvat projektien suunnitteluvaiheeseen. Näin ollen pääsen hyödyntämään rakennusarkkitehdin koulutustani aikaisempaa paremmin.” Kertoo Rebecca.

Rebecca on toiminut aikaisemmin Tekovalla useassa eri roolissa, hoitaen aina tehtävän kuin tehtävän menestyksekkäästi ja antaumuksella maaliin saakka. ”Rebeccan positiivinen ja työteliäs luonne tulee taatusti näkymään hankkeissa hyvänä ja mutkattomana yhteistyönä sekä laadukkaina suunnitelmina.” Kertoo Tekovan tekninen johtaja Jussi Tolonen.

Sami ja Rebecca tulevat toimimaan Tekovan hankkeiden parissa ympäri Suomen, vaikka heidän varsinainen työpisteensä sijaitsee Vantaan konttorilla. ”Olen erityisen kiitollinen, kun olen saanut nämä kaksi ammattilaista tiimiini mukaan.” Jussi sanoo.