Ajankohtaista

Tekova rakentaa Padel X:n käyttöön uudet tilat Jyväskylään ja Poriin

23/8/2022

Tekova rakentaa Padel X:lle uudet tilat Jyväskylään ja Poriin. Molempien kohteiden rakennustyöt ovat paraikaa käynnissä.

Jyväskylän Kylmänoroon rakentuva padelhalli tulee olemaan kooltaan noin 2252 neliömetriä. Kohteen tilaajana toimii Waasa Kiinteistöt Oy ja käyttäjänä toimii Padel X. Kohteeseen rakennetaan 7 padel-kenttää, yhteistilat sekä yli 100 neliön lounge-tilat ja sauna. Kohdetta suunnitellessa haluttiin kiinnittää huomiota erityisesti laatuun sekä viihtyisyyteen. Kohteessa on panostettu erityisesti pintamateriaaleihin, valaistukseen ja muihin yksityiskohtiin.

Tällä hetkellä Jyväskylän hankkeessa perustukset ovat valmiina ja tekeillä ovat väestönsuojat sekä maanrakennustyöt. Sen jälkeen asennetaan liimapuurunko. Kohteen arvioitu valmistumisaika on keväällä 2023.

Porin keskustan liepeille nouseva padelhalli tulee olemaan hiukan Jyväskylän kohdetta isompi noin 3300 neliömetriä sisältäen muun muassa 11 padel-kenttää. Rakennuksen perustustyöt ovat loppusuoralla, jonka jälkeen kohteessa päästään aloittamaan rungon asentaminen. Porin kohteen arvioitu valmistumisaika on tammikuussa 2023.

 

Ohessa havainnekuva Jyväskylään rakentuvasta Padel X:n uusista liiketiloista.