Ajankohtaista

Tekova rakentaa uuden liikekiinteistön Kapernaumin

15/7/2019

Puuilo laajenee Seinäjoelle

Tekova rakentaa uuden liikekiinteistön Kapernaumin

Kapernaumin alue uudistuu, kun Tehtaantie 6:sta purettiin vanha tehdaskiinteistö ja Tekova alkoi rakentamaan tontille uutta tyylikästä liikekiinteistöä, johon tulee liiketilat Puuilolle sekä Barot’s pikaruokaravintolalle.

Työt on aloitettu kesäkuussa ja hanke etenee hyvällä vauhdilla, hanke valmistuu helmikuussa 2020.

Kiinteistön koko 3070m2 ja hankkeen arvo on noin 3,1miljoonaa euroa.

Tekovalla on vahva strateginen tahtotila kehittää kaupunkien ja kasvukeskuksien liikepaikkoja.

Onnistuimme Seinäjoella löytämään Puuilolle erinomaisen sijainnin, joka palvelee asiakkaamme liiketoimintaa ja kasvustrategiaa”, sanoo Tekovan myyntijohtaja Aleksi Peltokorpi.

” Liiketoimintamallimme ansiosta pystymme toteuttamaan vastaavat hankkeet erittäin kilpailukykyisellä vuokratasolla, koska kehitämme ja rakennamme hankkeet itse.”

Tekovan kustannus- ja energiatehokas konsepti toimii erinomaisesti Puuilon tyyppisissä myymälätiloissa.”

”Tärkeintä on, että pystymme palvelemaan Puuiloa heti ensimmäisestä liiketilasta lähtien parhaalla mahdollisella tavalla ja tukemaan omalla konseptillamme tulevaisuudessakin Puuilon kasvavaa liiketoimintaan mahdollisimman kokonaisvaltaisesti”, sanoo Peltokorpi.

”Kasvustrategiamme mukaisesti Puuilo kasvaa avaamalla tavarataloja potentiaalisille kauppa-alueille. Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella Puuilolla ei ole myymälöitä, joten meille on ollut selvää, että avaamme tavaratalon Seinäjoelle, heti kun löydämme sopivan tontin tai käyttöömme soveltuvan liiketilan. Seinäjoki on virkeä ja yritteliäs maakunnan keskuskaupunki ja löysimme loistavan paikan”, sanoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela. Seinäjoen Sanomat 10.7.2019

Lisätietoja:

Tekova Oy, Aleksi Peltokorpi, myyntijohtaja p. 040 771 1531 / aleksi.peltokorpi@tekova.fi

Tekova Oy, Juhani Kinnunen, projektipäällikkö p. 050 476 1918, juhani.kinnunen@tekova.fi

Tekova Oy on toimitila- ja teollisuusrakentamiseen erikoistunut vakavarainen yritys, jolla on vankka tilauskanta ja vahvat kasvunäkymät.  Hyödynnämme kokeneen organisaatiomme vuosien varrella oppimaa ja kehittämää tehokasta, laadukasta ja asiakaslähtöistä toimintamallia.

Lue lisää: www.tekova.fi